четвер, 01 червня 2023 22:40

Ані Лорак вислужилась перед Кремлем: подарувала "біженцям" пралку

Ані Лорак вислужилась перед Кремлем: подарувала "біженцям" пралку
Ані Лорак подарувала біженцям з Донбасу пральну машину. Скріншот із відео

Співачка Ані Лорак подарувала пральну машину так званим біженцям з Донбасу.

Відео Лорак та сімейної пари поширили росЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бадоєв розповів про мільйонний борг співачки, яка чкурнула в Росію

У публікаціях йдеться про те, що сім'я рік тому нібито втекла з Луганщини і оселилася в місті Звенигород, що в Підмосков'ї. Це, мовляв, дуже розчулило Лорак і що вона вирішила зробити сюрприз – приїхала з матеріальною допомогою. Привезла пральну машину, одяг для дітей, предмети гігієни, побутової хімії та продукти, а у квартирі розіграла теплі обійми.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от НЕОПРА, БЛИН! (@neopra.blin)

Артистка "не афішувала свій візит", однак чомусь усе вдалося зняти на камеру та злити в мережу.

Крім того, у День захисту дітей, коли Росія атакувала Київ і вбила 9-річну дівчинку з мамою, Ані Лорак "накатала" звичний для себе пост про любов і милосердя, які "здатні змінити світ на краще". Вона також закликала підтримати російський фонд "Щасливе дитинство", який звинувачує у війні Україну та нібито допомагає дітям, постраждалим на Донбасі. Лорак і словом не обмовилася про вбиту дівчинку з Деснянського району.

На дронах, що атакували Москву вранці 30 травня, помітили наліпки з написом "Фонд помсти Ані Лорак". Того ж дня у Ростові-на-Дону скасували її концерт, який мав би відбутися влітку цього року.

Зрадниця Ані Лорак, яка втекла до РФ після скасування її концертів через нібито донати для ЗСУ почала виправдовуватись у соцмережах та інтерв'ю російським ЗМІ і блогерам. Вона всіляко намагається переконати росіян, що не допомагає українській армії. Про це вона, зокрема, розповіла YouTube-каналу "Алена, блин!"

Розв'язану Росією повномасштабну війну проти України Кароліна Куєк називає "ця ситуація". Каже, коли вона почалася, вирішила, що "я не буду на це звертати увагу".

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак вислужилась перед Кремлем: подарувала "біженцям" пралку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути