вівторок, 14 лютого 2012 15:30

Анфіса Чехова вагітна від грузинського бізнесмена

Анфіса Чехова вагітна від грузинського бізнесмена

Телеведуча Анфіса Чехова вагітна. Кажуть, що зараз вона на четвертому-п'ятому місяцях. Сама Анфіса інформацію про свою вагітність не підтверджує. Зараз вона відпочиває в Дубаї.

"Бабочки в моем животе — это любовь к тебе... не спрятаться, не скрыться", - написала вона у своєму "Твіттері".

"Ми це підозрювали, але Анфіса постійно віднєкувалася. Якщо чесно, то у нас і зараз нема офіційної інформації", - кажуть на каналі СТБ.

Між тим канал планує продовжувати співпрацю із Анфісою. В першому сезоні Чехова була ведучою шоу "Холостяк. Як вийти заміж". Це постшоу, яке йде після "Холостяка". Перший ефір вже запланований на восьме березня.

Хто батько дитини — невідомо. Анфіса постійно приховувала свого обранця. Подейкують, що це грузинський бізнесмен.

"Єдине, що можу сказати, що він живе в Москві. Він там чекає на мене, поки я працюю в Києві. Журналісти його ще не вичислили, ну і слава Богу. Він не артист, чому я також радію. Не хотіла б битися з чоловіком за місце перед дзеркалом. Самолюбство, типу я такий красивий, стою на сцені і співаю — це жіноча риса характеру. Мені подобається фраза Моніки Белуччі: "Жінка-актриса трохи більше, ніж жінка. Чоловік-актор трохи менше, ніж чоловік", - зауважує телеведуча.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова не побоялася показати себе без макіяжу

Вперше чутки про вагітність Чехової з'явилися минулого місяця. Тоді Анфіса прийшла на московську прем'єру фільму "Наполеон проти Ржевського" у вільній чорній сукні.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова вагітна від грузинського бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути