Ексклюзиви
середа, 04 листопада 2015 10:36

Анфіса Чехова похизувалась апетитною фігурою у бікіні

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова вирушила на відпочинок з маленьким сином та чоловіком. Зірка ділиться з шанувальниками фотографіями з пляжу і розкішними видами. Сьогодні актриса запостила знімок, на якому позує в бікіні, демонструючи свої апетитні форми.

"Що б бути щасливою, жінці необхідно Любити себе! Але нас у дитинстві, з різних причин, як-то до цього не привчають. Навпаки вчать любити кого завгодно (батьків, чоловіка, дітей, подруг, родичів) крім себе! Собою ми начебто повинні бути завжди незадоволені, що би вдосконалюватися, рости, ставати краще! Але, це велика омана! Нелюбов до себе позбавляє нас жіночої сили, з м'ясом вириває наші крила і забирає у нас всяку привабливість. Як багато дійсно красивих жінок виють від самотності. І кажуть: "Чоловіки нас просто бояться!", як багато гідних жінок проживають життя не оцінений, що не ношеними на руках, проживають життя в Служінні своїм улюбленим людям, забуваючи хоч іноді Служити собі! А чоловіки завжди реагують на внутрішню енергію Жінки! Вони клюють тільки на смачну наживку довольствия собою, упоения своєю жіночністю і красою! Для того, що б тебе Любили необхідно Любити себе, Захоплюватися, Радіти зустрічі з собою щодня! Для початку в Дзеркалі. Кожен день, як зарядку, підійти до дзеркала і сказати собі багато багато хороших слів, приголубити себе, похвалити! Це необхідна щоденне заняття на шляху до Безумовною Любові до Себе!", - Підписала знімок Анфіса Чехова.

Нагадаємо, телеведуча виступила на захист жінок з формами, коли в інтернеті телеведуча Ксенія Собчак написала пост про те, що фігуристих красунь потрібно залишити далекобійникам.

Читайте також: Чоловік Собчак застукав її за фаст-фудом

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова похизувалась апетитною фігурою у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути