Ексклюзиви
пʼятниця, 20 березня 2009 13:17

Анджеліну Джолі заарештували (ФОТО)

Днями жителі Нью-Йорку відчули справжній шок: однією з центральних вулиць Манхеттена поліцейські тягнули крізь натовп саму Анджеліну Джолі в наручниках. Актриса при цьому пронизливо кричала та виривалася. Але варта порядку знала свою справу і незворушно тягнула голлівудську зірку далі.

Правда, побачивши камери, городяни заспокоювалися. І теж намагалися зняти Анджеліну - хоча б на мобільний телефон.

У новому фільмі Анджеліна грає Евелін Солт - агента ЦРУ, звинувачену своїми ж колегами в шпигунстві на користь Росії. За сюжетом Анджеліна змушена захищати своє добре ім"я і пережити немало випробувань. Інтрига фільму в тому, що глядач до кінця так і не здогадується, хто ж ця жінка насправді: чи справедливі звинувачення проти Евелін Солт чи ні. Енджі покладає на цей фільм великі надії - як вважає актриса, він цілком може скласти конкуренцію знаменитій шпигунській стрічці "Ідентифікація Борна", який приніс великий успіх акторові Метту Деймону.

Фільм рясніє динамічними сценами, багато з яких знімається просто на вулицях Нью-Йорка. Напередодні всі охочі могли прослідкувати, як Анджеліна лізе по стіні будинку, оточена димом від вибуху і осколками скла, що кружляють в повітрі. В іншій сцені їй довелося вдосталь побігати босоніж по міському асфальту, зображаючи поранену героїню, яка тікає від переслідування. Гримери розмалювали коліна актриси фарбою, що імітує кров. Актриса раз у раз міняє перуки - зрозуміло, адже її героїні доводиться постійно маскуватися. В одній сцені вона брюнетка, а в наступній - вже блондинка. Поки мама бігає вулицями, заробляючи мільйонні гонорари, її діти гуляють разом з батьком - Бредом Пітом. Щоб надати Анджеліні моральну підтримку, вся сім"я частенько відвідує її на зйомках. Але в знімальний процес не втручається, сидячи в сторононьці на стільчиках і спостерігаючи зі сторони.

За матеріалами Daily Mail, КП

Зараз ви читаєте новину «Анджеліну Джолі заарештували (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути