середа, 05 травня 2010 10:51

Анджеліна Джолі стала перед Бредом Піттом на одне коліно

Анджеліна Джолі стала перед Бредом Піттом на одне коліно

Анджеліна Джолі шокувала папараці своїм вчинком. Актриса, яка завжди славилася своєю незалежністю і небажанням виходити заміж, запропонувала Бреду Пітту одружитися з нею.

Як говорять люди, близькі до зоряної голлівудської парочки, саме Джолі опустилася на одне коліно перед Піттом і попросила Бреда стати її чоловіком. Злі язики говорять, що на такий рішучий крок актрису підштовхнули плітки і чутки про її роман з Джоні Деппом, з яким вони зараз знімаються у Венеції.

"Анджеліна закохалася в Пітта знову. Тільки тепер вона хоче офіційно зробити його своїм чоловіком", - говорять в оточенні актриси.

"Як тільки вона перестала думати головою і дозволила серцю управляти душею - так відразу ж вирішила стати законною дружиною Піта. Залишилося про це тільки сказати Бреду", - продовжує розмірковувати на сторінках видання Showbizspy.com. неназваний знайомий зоряної пари.

Молоді вирішили, що весілля буде скромним. Святкування, швидше за все, пройде на пляжі, куди запросять тільки найближчих.

"Бред і Енджі - досить закриті люди, і вони пишаються тим, що вони скромні і не витрачають грошей даремно", - пише американський журнал ОК.

Дізнавшись таку новину, колишня дружина Бреда Пітта актриса Дженніфер Еністон була невимовно шокована. Зараз Еністон впала в депресію і не може повірити, що Пітт все-таки вирішив офіційно зареєструвати шлюб з Джолі.

"Коли Джен дізналася про весільні плани Бреда та Енджі, вона була просто в шоці", - сказав невідомий співбесідник видання.

"Для неї це було схоже на удар ножем в серце, причому нанесений вдруге", - додав він.

Говорять, що Анджеліна могла б подзвонити Еністон особисто і розповісти їй про весілля, але вирішила, що цей крок робити все-таки не стоїть.

"Весілля Бреда і Енджі - це найгірший кошмар для Джен, - продовжує ділитися враженнями джерело чуток. - І це, звичайно, сколихнуло хвилю спогадів про її шлюб з Піттом, що розпався, і про його зраду".

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі стала перед Бредом Піттом на одне коліно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути