Ексклюзиви
субота, 25 січня 2020 14:14

Анджеліна Джолі створює антифейкове телешоу для дітей

Анджеліна Джолі створює антифейкове телешоу для дітей
ТСН Анджеліна Джолі візьме участь у створенні незвичного телешоу для дітей

Одна із головних зірок Голлівуду Анджеліна Джолі створить новинне антифейк-шоу для дітей. Зірка вкотре долучається до соціальних ініціатив.

Анджеліна Джолі відома своєю любов'ю до дітей. Нещодавно вона відправилася на батьківщину своєї 14-річної доньки Захари , яка є уродженкою Ефіопії.

Ця поїздка відбулася для того, щоб дівчинка побувала на рідній землі. Тепер стало відомо, що знаменитість продюсуватиме соціальний проєкт, повідомляє видання Variety.

Новинне антифейк-шоу під назвою "Мій світ" американська акторка створюватиме не сама, а спільно з освітньою ініціативою Microsoft Education.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголена Анджеліна Джолі прикрасила обкладинку Harper's Bazaar

Проєкт спрямований на аудиторію дітей віком від 13 років. Завдяки йому підлітки зможуть навчитися використовувати правильні інструменти для пошуку підтвердженої та правдивої інформації.

Транслюватимуть шоу щонеділі на британському телеканалі ВВС. Також воно буде доступне до перегляду на ютубі. Програму перекладуть на 42 мови і кожна трансляція супроводжуватиметься навчальним сегментом.

Ведучими шоу стануть Радзі Чіньянганья і Номіа Ікбал.

"Як мама я щаслива, що можу долучитися до такого проєкту… Сподіваюся, що він допоможе дітям знайти інформацію та інструменти, необхідні для того, щоб розібратися у важливих для них питаннях", – прокоментувала Анджеліна Джолі.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі вперше прокоментувала свій розрив з актором та батьком її дітей Бредом Піттом.

"Я стала маленькою, незначною, навіть якщо це не було помітно з боку. Я відчувала глибокий, сильний біль", - зізналася актриса.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі створює антифейкове телешоу для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути