четвер, 23 серпня 2012 12:56

Анджеліна Джолі просуває свою молодшу дочку в кіно

Анджеліна Джолі просуває свою молодшу дочку в кіно
Актриса запропонувала зняти Вів'єн Маршеллін у своєму проекті Фото: donbass.ua

Одна з шістьох дітей голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, чотирирічна Вів'єн Маршеллін, зніметься в кіно. Партнеркою дитини стане її зоряна мама.

Кінодебют дівчинки відбудеться в березні 2014 року. Поки ж повним ходом йдуть зйомки. Чотирирічна крихітка Вів'єн зіграє падчерку чаклунки, яку, до слова, утілює на екрані Анджеліна Джолі. Вже зараз злі язики стверджують, що малятко по блату потрапила в кіно. Адже актриса сама запропонувала свою дочку на роль принцеси Аврори. В одному з інтерв'ю Анджеліна Джолі зауважила, що спільні зйомки стануть цікавим досвідом для неї і Вів'єн.

Решта п'ятеро дітей голлівудської пари щосили заздрять більш удачливій сестрі, і, за запевненням співробітника знімальної групи, всі вони після затвердження Вів'єн на роль теж захотіли зніматися в кіно і тепер "постійно просять у Енджі і Бреда ролі і для себе".

Нагадаємо, "Малефісент" - це екранізація казки про Сплячу Красуню, де історія буде викладена від імені злої чаклунки, яку виконує Анджеліна Джолі. Актриса розповість глядачам, що ж насправді відбулося в далекому минулому і перетворило її на відьму. "Навіть якщо вона - абсолютне втілення зла, це ще не означає, що вона не здатна відчувати й інші, більш теплі почуття. Малефісент справді велика жінка, але вона аж ніяк не досконалість - їй до цього далеко", - в одному з інтерв'ю розповіла Анджеліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джолі розлютилася через передвесільну парубоцьку вечірку Пітта

До слова, весілля Джолі та Пітта, яке мало нібито пройти у Франції днями, не відбулося. Тоді зарубіжні ЗМІ мало не в один голос заявляли, що цивільне подружжя скріплять свій союз клятвами в середині серпня. Нібито урочиста подія пройде в їхньому французькому маєтку, шато Міроваль. Місцеві жителі розповідали, що йдуть жваві приготування: завозяться продукти, напої, закінчуються ремонтні роботи. Повідомлялося, нібито одруження Бреда Пітта і Анджеліни Джолі буде "замасковане" під весільний ювілей батьків актора - Джейн і Білла Піттів. Передбачалося, що закохані обміняються клятвами у каплиці, що знаходиться на території їхнього маєтку.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі просуває свою молодшу дочку в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути