пʼятниця, 12 квітня 2013 09:01

Анджеліна Джолі не приховує свою сивину
6

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі сьогодні частіше з'являється на міжнародних конференціях, аніж на світських заходах. Вчора зірка прилетіла до Лондона для участі в саміті міністрів закордонних справ країн "Великої вісімки". І світські оглядачі помітили, що імідж Енджі поступово змінюється.

Зібране на потилиці волосся, легкий макіяж, чорна сукня і нитка перлів. На зустрічі Джолі була більше схожа на одного з міністрів, ніж на голлівудську зірку. Актриса не тільки вибрала строге вбрання, але й не приховувала сивину у волоссі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі зустрічається з колишнім чоловіком за спиною у Бреда Пітта

Як би то не було, але промова 37-річної знаменитості, схоже, справила враження на міністрів. Основними питаннями під час зустрічі глав зовнішньополітичних відомств Канади, Франції, Німеччини, Італії, Японії, Росії, Великої Британії і США в Лондоні стали загроза ядерної війни з боку Північної Кореї і ядерна програма Ірану. Джолі, яка вже довгий час виконує роль посла доброї волі ООН у справах біженців, звернулася до міністрів із закликом вжити додаткових заходів щодо запобігання сексуального насильства щодо жінок в зонах конфлікту.

"Міжнародна політика, що проводиться сьогодні, навряд чи може вважатися ідеальною, - сказала зірка. - Але я вірю, що тепер голоси численних жертв почуті і ми дійсно можемо дати їм якусь надію".

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі не приховує свою сивину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути