пʼятниця, 24 грудня 2021 17:59

Андраде помірялася фігурою з подругою, "Міс Всесвіт" засвітила зону бікіні - що публікують зірки в мережі
10

Виконавиця Мішель Андраде поділилася пікантним фото з подругою. Обидві - у білих монокіні з бретелею на одне плече. Влаштували фотосесію на яхті, хизуючись підтягнутими фігурами. Доповнили образ босоніжками на підборах. Співачка опублікувала сонячний знімок в Instagram.

Якими ще спокусливими знімками вражали зірки цього тижня, зібрала Gazeta.ua.

Американська модель і "Міс Всесвіт-2012" Олівія Калпо обрала чорні топ із довгими рукавами й спідницю з розрізом, яка ледь прикривала інтимну зону. Доповнили спокусливий образ високі чоботи на підборах і сумка в тон.

Зірка "Сутінків" і "Спенсер" Крістен Стюарт позувала в еротичних образах для журналу Document. Автором світлин є Тео Веннер. На одному кадрі американська акторка постала в золотому боді від Chanel.

Американська кінозірка Єва Лонґорія показалася в рожевому купальнику. Фотосесію провела в басейні. Волосся зібрала у високий хвіст. А з прикрас обрала великі круглі сережки.

Співачка й героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч повигиналася на підлозі в червоній сукні із широким паском на талії. Зірці зробили вечірній макіяж і добрали вишукані сережки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвало позували топлес і не вдягали ліфчик під прозорий топ - що показували цього "нюдсочетверга"

Виконавиця Мішель Андраде (праворуч) поділилася пікантним фото, на якому постала з подругою
Фото: instagram.com/mishvirmish
Американська модель і "Міс Всесвіт-2012" Олівія Калпо обрала чорні топ з довгими рукавами і спідницю з розрізом, яка ледь прикривала інтимну зону
Зірка "Сутінків" і "Спенсер" Крістен Стюарт позувала в еротичних образах для журналу Document
Американська кінозірка Єва Лонґорія показалася в рожевому купальнику
Співачка й героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч повигиналася на підлозі в червоній сукні з широким ременем на талії

Співачка Оля Полякова вразила фанів стрункою фігурою. Позувала в боді тілесного кольору, яке вдало підкреслило талію зірки. У дописі під фото виконавиця розповіла, чому різко схудла.

Зараз ви читаєте новину «Андраде помірялася фігурою з подругою, "Міс Всесвіт" засвітила зону бікіні - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути