понеділок, 28 жовтня 2019 15:37

Анастасії Приходько присудили компенсацію за агітролик

Анастасії Приходько присудили компенсацію за агітролик
Приходько закінчила музичну кар'єру заради політики. Фото: karavan.ua

Анастасія Приходько виграла суд про незаконне використання образу співачки в агітролику п'ятого президента Петра Порошенка.

Його транслювали на каналі "Україна". Суд присудив майже 270 тис. грн компенсації, повідомляють "Українські новини".

Суд встановив, що Приходько авторка персонажа. У ролику використовується фраза: "Ми слухаємо українську пісню та розвиваємо свій культурний простір. Українське – це модно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посаджу рукоблудів при владі: співачка-політик планує йти в прокурори

Приходько не давала згоди на використання її імені та зображення, а сам ролик - порушення авторських прав співачки.

"З огляду на принципи справедливості, добросовісності та розумності, суд визнав можливим стягнути з відповідача на користь позивачки компенсацію за порушення авторських прав 268,9 тис. грн", – йдеться в матеріалах суду.

У лютому 2018-го співачка Анастасія Приходько помітила своє обличчя в рекламному ролику Петра Порошенка, який на той час був президентом України. Після цього вона подала на команду політика до суду. Анастасія пояснила це тим, що потрапила на агітаційне відео без згоди.

Восени торік Приходько повідомила про завершення сценічної кар'єри і заявила, що йде в політику. У листопаді 2018-го як політик вона прийшла на ефір програми "Рандеву" Яніни Соколової та невдовзі залишила студію зі скандалом, оскільки не змогла чітко відповісти на питання журналістки.

Влітку торік Приходько заявила про намір балотуватися від "Батьківщини" як мажоритарниця. У вересні 2019-го Приходько вийшла з "Батьківщини" і заявила, що повертається на сцену.

Зараз ви читаєте новину «Анастасії Приходько присудили компенсацію за агітролик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути