четвер, 11 жовтня 2012 12:41

Анастасія Стоцька приховує свого чоловіка

Анастасія Стоцька приховує свого чоловіка
Співачці заборонено розповідати про нього Фото: stotskaya.ru

Популярна виконавиця Анастасія Стоцька днями справила 30-річчя. Артистка дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про сина, про те, як радикально змінюється життя зі зміною кольору волосся, і про чоловіка, який ретельно приховується від журналістів.

"Цей день народження я відзначаю в новій якості - рік тому стала мамою. І тепер відчуваю себе по-новому, справжньою Жінкою. Материнство - прекрасне почуття! Тепер у мене на першому місці моя дитина. А це величезна відповідальність", - зізналася Анастасія Стоцька.

При цьому про батька малюка відомо дуже мало. Повідомлялося, ніби його звуть Сергій і у нього італійський ресторан у центрі Москви. Нібито через буквально півроку після знайомства молодий чоловік подарував коханій дорогу каблучку з діамантом і запропонував руку і серце.

Однак сама виконавиця намагається не говорити багато про чоловіка: "Він проти, щоб десь я про нього розповідала. Не хоче ніякої публічності. Ось проживемо ми років десять з ним, у нас буде багато дітей... Він людина не творча, займається бізнесом. Познайомили нас спільні друзі. Закрутився наш роман в Дубаї 6 березня. Ну і, звичайно, так як він вірменин, а взагалі кавказькі чоловіки вміють красиво залицятися, залицявся він ну просто казково! Мені дуже сподобалося, як він ставиться до батьків, жінок, до своєї мами. А поки не хочеться виносити на обговорення особисте життя..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Анастасії Стоцької її однорічний син звертається "циця"

Незважаючи на 30-річний рубіж, з яким пов'язані різні зміни, Анастасія не має наміру в собі щось змінювати, зокрема, свій колір волосся, який є буквально її візитною карткою. Співачка розповіла: "Коли мені було 17 років, вирішила пофарбуватися в рудий колір. Пішла, в переході купила якусь фарбу, зістригла собі чубок, пофарбувалася. І такою прямо яскравою плямою ходила в метро, по вулицях. На мене звертали увагу. Особливо чоловіки ... Реально - машини зупинялися, тягнули свої візитки. Мені тоді було приємно. Бо до цього в мене було довге волосся з пробором. Я була дуже-дуже худенька. С брекетами ... А ставши рудою, відчула себе красунею. Рудий колір волосся - це моя індивідуальність. Я - руда!"

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Стоцька приховує свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути