понеділок, 16 грудня 2019 15:19

Alyosha отримала престижну всеукраїнську премію

  Нещодавно Alyosha випустила трек про кохання "Планети". Фото: прес-служба
Нещодавно Alyosha випустила трек про кохання "Планети". Фото: прес-служба

Співачка Alyosha отримала всеукраїнську премію "Жінка III тисячоліття". Церемонія нагородження пройшла 12 грудня у Національній опереті України.

Ставши музичною гостею заходу, артистка виконала свою пісню "Калина" та презентувала столичній публіці трек "Планети", реліз якого відбувся наприкінці минулого місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських зачарувала перевтіленням в образ Лілу з "П'ятого елементу"

По завершенню виступу співачці вручили статуетку в категорії "Рейтинг" за професійний розвиток у творчій сфері та активну участь у громадській діяльності.

"Ми гідні цієї премії кожен день. Коли своєю працею, турботою та любов'ю наповнюємо світ навколо. Коли за добу встигаємо те, на що і тижня було б замало. Кожна жінка досягає успіху, коли є довіра і підтримка від чоловіка і родини", - згадала у промові співачка свого чоловіка, фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополю.

Нагадаємо, премія "Жінка ІІІ тисячоліття" відзначає видатних українок з 2006 року. Переможницями стають видатні постаті, які завдяки своєму впливу та авторитету розвивають важливі для українців галузі суспільного життя.

Зараз ви читаєте новину «Alyosha отримала престижну всеукраїнську премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути