вівторок, 04 вересня 2012 13:30

Алла Пугачова купила собі місце на цвинтарі

Алла Пугачова купила собі місце на цвинтарі
Там похована мати співачки Фото: ИТАР-ТАСС

Примадонна російської сцени Алла Пугачова придбала місце на Кузьмінському кладовищі, де похована її мати.

Новину повідомив керівник прес-служби ГУП "Ритуал" Дмитро Коробцов. Кузьмінське кладовище розташоване в Південно-Східному адміністративному окрузі Москви, його площа складає 60 гектарів. "Це даний факт. Ця практика поширена серед людей, які піклуються про своє майбутнє. Там похована її мама", - заявив Дмитро Коробцов.

Він повідомив, що нещодавно відбулася реконструкція Кузьмінського кладовища, після якої з'явилася можливість поховання в сімейно-родовому блоці. Так само Коробцов зазначив: "Раніше це не було широко поширене, у нас в країні не було стабільності - тепер це нормальна практика".

Між тим, кілька років тому "Політичний журнал" опублікував сенсаційну новину про те, що Алла Пугачова забронювала собі місце на кладовищі в ізраїльському Єрусалимі. І не аби на якому, а на найдорожчому в світі.

У статті "Потойбічний рай" журналіст Андрій Веймарн, посилаючись на джерела в РПЦ, стверджував, що крім Примадонни, місце в "найдорожчому некрополі світу - стародавньому єврейському кладовищі в Ізраїлі", придбав і інший виконавець, метр російської сцени Йосип Кобзон.

Видання наводить цитату, з якої причини купують місця на цьому кладовищі: "За переказами, саме тут почнуться кінець світу і Страшний суд, а тому тут бажають упокоїтися багато багачів і знаменитостей. Вважається, що всі, хто тут похований, потраплять в рай". Передбачається, що мова йшла про цвинтар на Оливній горі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Пугачова схудла через хворобу - ЗМІ

Сама Алла Пугачова ще ніяк не прокоментувала інформацію про купівлю місця на Кузьмінському кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова купила собі місце на цвинтарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути