Ексклюзиви
четвер, 14 вересня 2023 03:06

Алкоголь вбиває. 5 зірок, яких занапастила залежність від спиртного

Алкоголь вбиває. 5 зірок, яких занапастила залежність від спиртного
Долорес О'Ріордан вживала алкоголь та наркотики. Її знайшли мертвою у ванній. Фото: скріншот

Алкоголізм – це не лише втрата контролю над собою. Це розлад залежності, який прирівнюється до хвороби.

Залежність від спиртного довела до смерті не одного талановитого музиканта, актора, винахідника, художника, модельєра, спортсмена та інших відомих особистостей.

Смерть видатних людей з цієї причини, як і з будь-яких інших, завжди засмучує їхніх прихильників. Але сьогодні пропонуємо дізнатися про кількох відомих особистостей, життя яких дочасно зупинилось через надмірну пристрасть до алкоголю. Вони вживали щодня. У результаті отримали серйозні проблеми зі здоров'ям, особливо з печінкою та серцем.

Емі Вайнхаус (1983 – 2011)

Після релізу альбому Back to Black у 2006 році британська співачка стала відомою в усьому світі. Альбом отримав численні престижні нагороди Греммі і виявився культовим. Однак, нестабільна поведінка Вайнхаус, її скандальне особисте життя, проблеми зі зловживанням наркотиками та алкоголем серйозно підірвали її музичну кар'єру, яка стрімко розвивалася.

В одному з інтерв'ю артистка зізналася, що почала пити, коли їй було 12 років. Вона розповіла, що це стало щоденною звичкою. У другій половині свого життя вона звикла до вживання віскі Jack Daniel's та горілки Dooley's toffee. Вони стали її постійними супутникоми кожного вечора.

23 липня 2011 року у віці 27 років Вайнхаус померла від отруєння алкоголем.

Джейсон Моліна (1973 – 2013)

Американський співак і композитор отримав популярність як лідер гуртів Songs: Ohia та Magnolia Electric Co. Найбільше пив ром та віскі. Помер у березні 2013-го в 39 років внаслідок органічної недостатності, пов'язаної з його залежністю від алкоголю.

Долорес О'Ріордан (1971 – 2018)

Співачка отримала широке визнання у 1990-х роках. Була популярною зіркою та одним із видатних представників стилю рок. Її успіх був настільки великим, що її навіть називали обличчям рок-сцени. За своєю популярністю та доходами, у 20 років Долорес О'Ріордан стала однією з найзаможніших жінок у Великій Британії.

На жаль, кар'єра та особисте життя цієї відомої артистки стали жертвою негативного впливу заборонених речовин. Існують твердження, що співачка стикалася з проблемою алкогольної та наркотичної залежності, використовуючи ці речовини як засіб подолання депресії, труднощів та суспільного тиску.

Загинула Долорес О'Ріордан в обставинах, коли, як вважається, вона випадково втопилася у ванній кімнаті свого готельного номера під впливом алкоголю. Офіційні дослідження підтвердили, що рівень алкоголю в крові перевищував допустиму норму.

Річард Бертон (1925 – 1984)

Річард Бертон, актор світового розмаху, був визнаний одним з найвидатніших талантів свого покоління. Вражав глядачів своєю акторською майстерністю і був номінований на рекордну кількість премій Оскар. Попри це, він, на жаль, не отримав жодної статуетки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дорофєєва раунд" – Дантес випустив кліп на пісню "Чуєш", у якому цілує Кацуріну

Наприкінці своєї кар'єри Бертон почав боротися зі серйозною проблемою – алкоголізмом, що сильно позначилось на його здоров'ї. Йому діагностували цироз нирок та печінки. Помер 5 серпня 1984 року в особистому будинку у Швейцарії.

Вероніка Лейк (1922 – 1973)

Лейк була актрисою фільмів нуар та успішною пін-ап моделлю. Завдяки своїй неповторній зачісці та фатальному образу здобула широку славу. Її кар'єру та життя зламали алкоголізм та психічні розлади. Померла 7 липня 1973 року.

У знаменитої актриси, яка зіграла ролі у таких культових фільмах, як "Подорожі Саллівана", "Найманий вбивця", "Блакитний жоржин" та "Я одружився з відьмою", діагностували гострий гепатит, спричинений проблемами з алкоголем. На момент смерті акторці було 50 років.

Якщо ж повернутись до живих українських зірок, то нагадаємо, що недавно співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін одружилися.

Фото з весілля пара опублікувала в Instagram.

На церемонію Дорофєєва одягнула довгу кремову сукню і вельон. Кацурін був у білій сорочці, піджаку і штанах. Образ доповнив кедами й кепкою.

Зараз ви читаєте новину «Алкоголь вбиває. 5 зірок, яких занапастила залежність від спиртного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути