середа, 23 вересня 2020 08:52

Аліна Гросу розлучилась
3

Співачка Аліна Гросу розлучилася з чоловіком, московським бізнесменом Олександром Комковим
Фото: instagram.com/alina_grosu
Співачка Аліна Гросу розлучилася з чоловіком, московським бізнесменом Олександром Комковим
Співачка Аліна Гросу розлучилася з чоловіком, московським бізнесменом Олександром Комковим

Співачка Аліна Гросу розлучилася з чоловіком, московським бізнесменом Олександром Комковим за півроку після розкішного весілля.

Комков запропонував дружині пожити окремо. Тому вона зібрала речі й покинула сімейне гніздечко, йдеться у програмі "Життя відомих людей".

"Ще у грудні торік мені Саша сказав, що давай поживемо окремо. Я не могла йому це пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або пробуєш, щось інше, якщо ти не напробувався до того, як ми одружилися. Ну шо це? Навіщо це все?", - поділилася співачка

Проблеми в стосунках молодого подружжя почалися майже одразу після одруження, а наприкінці осені 2019 року все взагалі пішло шкереберть. Аліна ще сподівалася на возз'єднання, однак із боку Олександра ніяких кроків не було, а бігати за чоловіками вона не звикла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу виставила на публіку пишний бюст

"Це не було як грім серед ясного неба, але щоб так, я не думала. Думала поговоримо, до чогось прийдемо, але так щоб роз'їжджатися, розбігатися. То так, це був шок. А найсмішніше, він захотів сфоткати документи, я кажу: "Тобі комусь треба відправити, що ти розлучився?". Якось мені було настільки боляче, досі не розумію", - розповіла знаменитість

Зірка поділилася, що протягом подружнього життя і натяку не було на зради чоловіка. Втім, Гросу підозрює, що у листопаді Олександр все ж із кимось познайомився та "вирішив спробувати щось нове".

Гросу не приховує - можливо, їм просто не вистачило мудрості, щоби пережити всі складнощі сімейного життя. З Олександром вона прагнула залишитися друзями, однак чоловік не захотів цього, аргументуючи тим, що не зможе бачити колишню з іншим. Гросу додала, що поки ще не готова до нових стосунків. Втім, мріє про чоловіка, який зможе стати для неї не лише коханим і другом, а й партнером, якому вона довірятиме.

Співачка Аліна Гросу та московський бізнесмен Олександр Комков гучно відсвяткували розкішне весілля в справжньому замку в Італії влітку 2019-го. Свідками знакової події була купа зіркових гостей. Свято обійшлося батькам Аліни в майже €100 тис.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу розлучилась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути