понеділок, 09 квітня 2012 11:56

Алену Делону в Москві викликали "швидку" через проблеми з серцем

Алену Делону в Москві викликали "швидку" через проблеми з серцем
Актор прибув до російської столиці для отримання премії Фото: forum.cofe.ru

Французький актор Ален Делон відчув себе погано під час свого візиту в Москву, куди він прибув у суботу, 7 квітня, для участі в церемонії вручення музичних нагород Armenia Music Awards. Перед початком церемонії у актора заболіло серце і підвищився артеріальний тиск. Делону викликали "швидку допомогу".

Після надання медичної допомоги 76-річний актор піднявся на сцену, щоб отримати свою премію в номінації "Легенда", і виголосив заплановану промову.

За словами джерела з числа людей, які знаходилися поряд з Аленом Делоном під час церемонії, відразу після виходу на сцену актор поїхав у готель в поганому самопочутті. Він планував відлетіти з Москви рано вранці в неділю.

Концерт на честь вручення премії Armenia Music Awards пройшов в концертному залі "Росія". Ця премія вручається в сьомий раз. Її лауреатами стають музиканти з Вірменії, Росії та інших країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алену Делону зробили термінову операцію

4 квітня повідомлялося, що Ален Делон був госпіталізований в лікарню в передмісті Парижа через аритмію. На наступний день актора виписали, після чого він відправився в Москву.

Зараз ви читаєте новину «Алену Делону в Москві викликали "швидку" через проблеми з серцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути