субота, 24 вересня 2016 16:25

Олександр Скічко прокоментував роман із заможною нареченою

Олександр Скічко прокоментував роман із заможною нареченою
readmore.com.ua

Телеведучий Олександр Скічко прокоментував у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 свій роман з Єлизаветою Юрушевою, спадкоємицею одного з найбагатших людей в Україні. Ведучий не боїться, що його називають альфонсом.

"Я сприймаю її, як людину, в першу чергу, багато хто думає, що вона дівчина, яка нічого не робить, спить до 12 і вона справжня нероба тому що у неї багатий батько, про це можливо теж говорять, але я знаю її з іншого боку. У мене теж не бідні батьки, я не вважаю себе бідною людиною. Я добре заробляю, я купив собі машину, квартиру, у мене все прекрасно і я не бачу проблеми в тому, що у мене може бути заможна наречена", - говорить Олександр Скічко.

Ведучий не проти пишного весілля.

Читайте також: Телеведучий Олександр Скічко спародіював Ляшка та Януковича

"Я не проти. Є ведучі, які кажуть: "я все бачив, нічого не хочу, ці конкурси, ітерактиви, люди, які приходять і кажуть тости". Мені це подобається. Я вважє це гарною подією, знаковою, коли родина починає спільне життя, я в будь-якому випадку хочу весілля і воно обов'язково буде", - говорить ведучий.

Нагадаємо, телеведучий вразив своїм вмінням пародіювати відомих політиків. Заговорив голосом Януковича та Ляшка.

Зірка розповів, як вчиться розмовляти голосом відомих політиків.

"Дивишся відео , треба розуміти, про що він думає і ти в якійсь мірі в нього перевтілюєшся, але я наголошую, що в якійсь", - говорить Олександр Скічко.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Скічко прокоментував роман із заможною нареченою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути