пʼятниця, 24 травня 2024 11:56

Як змінилась Руслана Лижичко за 30 років (ФОТО)
10

Руслана Лижичко
Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko
Руслана Лижичко
Руслана Лижичко
Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Співачка, народна артистка України Руслана Лижичко відзначає 51-річчя. Зірка перемогла на Євробаченні у 2004-му і отримала нагороду World Music Awards за найбільшу кількість проданих альбомів "Дикі Танці" у світі.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якою виконавиця була на початку кар'єри.

Народилася майбутня знаменитість у Львові в родині росіянки та українця. Батьки розлучилися в 1991 році.

Школяркою Руслана співала в гурті "Оріон", потім - у дитячому ансамблі "Усмішка". Після закінчення дитячої музичної школи майбутня співачка вступила до Львівської консерваторії ім. Лисенка на диригентське відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися Потап і Настя Каменських за п'ять років шлюбу (ФОТО)

Під час навчання брала уроки композиції, диригування, вокалу та фортепіано. Музична кар'єра Руслани почалася 1993 року. Наступного року артистка з продюсером Олександром Ксенофонтовим заснували студію "Люксен", на базі якої почали займатися радіорекламою. Відомі музичні кліпи фірм Oriflame, Coca-Cola, Stimorol озвучені голосом Руслани. Цьому заняттю співачка віддала більше двох років.

Альбом "Дикі танці" вийшов влітку 2003 року. Він став лідером продажу музичних альбомів року в Україні. Готуючись до участі в конкурсі Євробачення, PR-група Руслани провела всебічну підготовку.

На відміну від заходів конкурентів, пресконференція Руслани проводилася нестандартно: усі присутні могли дегустувати українську горілку і сало. До того ж Руслана вчила журналістів грати на трембіті.

На самому конкурсі шоу Руслани кардинально відрізнялося від виступів інших учасників. Телекоментатор британської студії ВВС назвав Лижичко "принцесою-воїном". Серед 36 країн, які брали участь артистка посіла перше місце з 280 балами.

Музикант, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка відзначає 60-річчя. Народився у Таджицькій РСР в сім'ї українських переселенців. Мати Олега родом з маленького села на Курщині, а батько - з хутора на Полтавщині. Gazeta.ua пропонує переглянути цікаві факти з особистого життя композитора та його фото в молодості й зараз.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась Руслана Лижичко за 30 років (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути