пʼятниця, 25 червня 2021 11:40

Як вони це роблять: стиль наймодніших українських жінок

Як вони це роблять: стиль наймодніших українських жінок
Виглядати вишукано і стильно можна в будь-якому віці. Фото: Тіна Кароль. Facebook

Багатьох жінок цікавить, як інтегрувати модні здобутки у свій стиль. Хтось боїться використовувати у образах яскраві кольори, хтось не знає, як підібрати потрібний фасон на фігуру, а більшість потерпає від старомодних стереотипів про вікові наряди.

А як це роблять українські зірки? Gazeta.ua розповідає.

Класичні та зрозумілі силуети: демонструє Катя Осадча

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

Вибираючи між гучними трендами та класичними моделями, надавайте перевагу зрозумілим фасонам, які ніколи не вийдуть із моди. По-перше, ви зекономите на постійних обновках. По-друге, базові елементи гардеробу, які легко поєднуються з будь-якими аксесуарами, доречно виглядають на жінці будь-якого віку.

Брючні костюми актуального крою: демонструє Маша Ефросініна

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Окремим пунктом наша редакція виділяє брючні костюми. Будучи від самого початку базовою річчю, брючні костюми додають статку та підвищують градус стилю у образі. Важливим зазначенням є вибір актуального фасону даного елементу з вільним кроєм брюк та трохи маскулінним силуетом жакету. З класичними додатками або спортивними аксесуарами - брючний костюм буде ідеальним вибором на кожен день.

Благородний білий: демонструє Тіна Кароль

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Тина Кароль (@tina_karol)

Якщо казати про кольорову палітру, то особливо необхідно виділити білий. Колір, який робить образ більш дорогим та елегантним, легко поєднується з будь-якими відтінками і в цілому виглядає вишукано. Надавайте перевагу білому кольору, коли хочете справити приємне враження та освіжити свій наряд. А для натхнення переглядайте останні світлини співачки Тіни Кароль.

Яскрава палітра: демонструє Оля Полякова

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Спокійний білий, класичний чорний, універсальний бежевий та звичний сірий - на цій палітрі більшість жінок намагаються зупинитися. Але даремно! Вік не може стати перешкодою для використання яскравих відтінків та акцентних поєднань. Стильні блогери та зірки будь-якого віку демонструють, що образи можуть і навіть повинні бути цікавими та різноманітними. Тому, якщо ваше серце тягнеться до сонячних відтінків, не відмовляйте йому!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер розповів, які помилки в образі додають жінці років

Цікаві деталі: демонструє Джамала

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Якщо ви шанувальниця спокійної кольорової гами та надаєте перевагу класичним образам, ви завжди можете зробити свій лук більш цікавим завдяки аксесуарам. Різноманітні додатки здатні перетворити нудний аутфіт в трендовий. Але і тут є тонка межа: вибирайте актуальні та більш класичні моделі у золотому чи срібному виконанні та уникайте старомодних наборів з однаковою фурнітурою. Дивіться, як це робить Джамала!

Прикраси повинні бути стриманними, мінімалістичними. Набори з однаковою біжутерією роблять образ дуже дешевим та старомодним, тому радимо такі комплекти не одягати ніколи.

Зараз ви читаєте новину «Як вони це роблять: стиль наймодніших українських жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути