Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2018 14:45

Ахтем Сеїтаблаєв став обличчям брендового чоловічого одягу
11

Кіноактор Ахтем Сеїтаблаєв став обличчям чоловічої колекції одягу українського дизайнера Андре Тана
Фото: Обозреватель
Кіноактор Ахтем Сеїтаблаєв став обличчям чоловічої колекції одягу українського дизайнера Андре Тана
Кіноактор Ахтем Сеїтаблаєв став обличчям чоловічої колекції одягу українського дизайнера Андре Тана
Кіноактор Ахтем Сеїтаблаєв став обличчям чоловічої колекції одягу українського дизайнера Андре Тана
Кіноактор Ахтем Сеїтаблаєв став обличчям чоловічої колекції одягу українського дизайнера Андре Тана

Український режисер і актор кримско-татарського походження Ахтем Сеітаблаєв став обличчям нової капсульної чоловічої колекції сезону весна-літо`18 бренду українського дизайнера Андре Тана.

Нова капсульна чоловіча колекція присвячена сезону весна-літо`18, пише Обозреватель.

"Ахтем один із небагатьох відомих українських чоловіків, які поєднують у собі мужність, стриманість, сильний внутрішній стрижень і неймовірну харизму. Саме таких чоловіків я бачу в одязі з моєї нової колекції. А якщо вам не вистачає однієї з цих якостей, то в одязі від A TAN MAN ви точно будете почувати себе впевненіше. Одяг створений для того, щоб чоловік відчував себе комфортно: чи то на світському рауті або прогулянці літнім вечором містом. Виглядати стильно і зручно тепер зможе кожен", - зізнався Андре Тан.

Головне правило для будь-якого чоловіка, який хоче бути стильним і слідувати трендам сезону весна-літо`18 - вміння правильно поєднувати відтінки.

"Якщо ви любите бути в центрі уваги, ваші кольори - трендові відтінки червоного, наприклад, карміново-червоний низ і морквяно-червоний верх. Головне, не одягати однакові відтінки і не виглядати абсолютною червоною плямою. Підкреслити стиль темними класичними окулярами- вайфарерами і ви вже "на коні".

Для шанувальників "хлопчачих" відтінків є хороша новина - у моді джинсові, небесно-блакитні та інші відтінки синього.

Найбільш трендовий чоловічий принт у цьому сезоні - клітка. Велика і дрібніша. Темно-сині костюми в тонку світлу клітку відмінно підкреслять стиль чоловіка і приверне особливу увагу. Темні штани в клітку ідеально підійдуть до вечірнього образу в поєднанні з синьо-чорною сорочкою, а світлі - з небесно-блакитним поло.

Що стосується аксесуарів, ідеальним завершенням чоловічого стилю стануть шовкові нагрудні хустки, які будуть доречні навіть в casual-піджаках, тонкі краватки, які повертаються у моду на пару з краватками-оселедцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модельєр створює казкові сукні із підручних матеріалів

Ще наприкінці лютого Ахтем Сеїтаблаєв заінтригував фото, в якому був дуже схожий на голівудського актора Джоні Деппа.

"Нещодавно познайомился з Андре Таном. Поспілкувались та вирішили трошки поспівпрацювати. В цьому одязі відчуваєш себе комфортно та прикольно", - написав Ахтем Сеїтаблаєв.

Прихильники миттєво відреагували на новий стиль актора. Назвали його красунчиком і зауважили, що новий образ незвичний для нього але гарний.

"Який Ви стильний та гарний. На Джоні Депа схожий", - пишуть шанувальники.

"Думаю, така людина, як ви, дуже достойна бути обличчям колекції. Дивуюся, як дизайнери все ще не запрошують акторів бути обличчям колекцій,це абсолютно нормально. А вам окремий респект, у цьому костюмі ви аж по-новому відкриваєтеся".

"Схожі на Джоні Депа тут, особливо з фільму "Турист".

"Як для Вас, виглядає нехарактерно, але красиво. Таки Андре знає, як додати цукру до образів кардинально різних людей".

Марго Роббі приїхала на церемонію вручення "Оскара" в білій сукні Chanel. Майже одночасно з появою зірки на червоній доріжці модний Дім оголосив, що актриса стала новим обличчям бренду.

Для Марго це перший рекламний контракт з модним брендом такого рівня. В останні місяці вона часто вибирала вбрання Chanel для різних подій.

Зараз ви читаєте новину «Ахтем Сеїтаблаєв став обличчям брендового чоловічого одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути