четвер, 27 квітня 2017 16:11

"Я тебе зрадив, друже мій" - Притула попрощався зі своїм авто

"Я тебе зрадив, друже мій" - Притула попрощався зі своїм авто
"Поцілував тебе в запилений капот, обняв востаннє і віддав в руки незнайомих нам людей. " Фото: Сергій Притула/Facebook

Актор, шоумен і телеведучий Сергій Притула продав свій автомобіль Range Rover Land Rover 3-го покоління, якого він називав Ведмедиком.

Про це він написав зворушливий допис у Facebook.

"Я не купив тебе. Я викупив тебе. Ти був схожий на породисте песеня, яке хтось сприйняв за дворняжку, яку можна посадити на ланцюг… Вони не бачили у тобі того, що побачив я", – написав Притула.

За словами телеведучого, він не перший власник автомобіля.

"Ми здружились! Я гладив тебе по керму, коли ти трясся на ділянці з Калуша до Жидачева. Я тобі музику вмикав, коли в Великих Мостах ти відмовлявся їхати через той самий міст. Поїти обіцяв тебе найкращим я бензином, мій Ведмедику! І не збрехав. Поїв тебе і не звертав уваги, що твій 4,2-літровий пив відрами! Бо ти так виручав! І ти все пробачав!" - згадує в дописі шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула написав анекдот про Олега Скрипку та Івана Дорна

На автівці Сергій притула їздив 54 місяці. Подолав 150 тис. км.

"Ти мчав до хлопців на Чонгар. Ти віз їм щось потрібне: розгрузки, броніки та навіть, дідько забирай, цигарки… То все було потрібне.

Коли ми їздили в АТО, то ти, на початках, боявся. Ховався десь у тіні "Уралів". За "Хаммерами", за "броньою". А потім сміливішим став. Рисачив, гнав, ти був невтомним. А пам'ятаєш, як у Пісках, коли сказали, щоб я тебе залишив під мостом, бо можеш не вернутись? Ти так дивився мені в слід… ти так хотів туди зі мною, боявся, що без тебе мене ще хто образить! А хто ж мене образить, коли я з хлопцями з 80-ки? І як ти тішився, коли Василь мене назад привіз від хлопців… ти гарцював, ти навіть виду не подав, що "спати" вже пішла пневмопідвіска".

За словами актора, автівка прийшла в несправність. Ремонт коштує, як сам автомобіль. Тому вирішив її продати.

"Після чергової поїздки на Донбас, коли ти вже хрипів… коли рипів усіма своїми агрегатами й вузлами… коли я уявляв, що ти – це кінь і справа честі – це пристрілити тебе!... Коли мені сказали, що реанімація тебе вартує стільки ж, скільки ти вартуєш… я здався. Я тебе зрадив, друже мій. Не просто зрадив… я продав тебе, мій друже. Я друга вперше у житті продав… Поцілував тебе в запилений капот, обняв востаннє і віддав у руки незнайомих нам людей", – написав Притула.

Зараз ви читаєте новину «"Я тебе зрадив, друже мій" - Притула попрощався зі своїм авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути