вівторок, 23 жовтня 2012 15:53

"Я не релігійна людина" - Надія Мейхер не буде хрестити свою доньку

"Я не релігійна людина" - Надія Мейхер не буде хрестити свою доньку
Співачка поки не буде повертатися до співочої кар'єри Фото: dni.ru

Надія Мейхер вважає, що учасниці "ВІА Гри" можуть дружити. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Мені здається, що все залежить від тих людей, які разом зібрані, від колективу. Якщо вони один одному підходять, якщо їх доля звела, то вони звичайно можуть стати друзями, можуть стати ким завгодно", - наголосила вона.

За словами Мейхер, вона повернула собі вагу, яка була до другої вагітності.

"Я важила практично так само. А за час вагітності я не так вже й багато набрала, як взагалі-то і за час першої вагітності. Це генетика", - підкреслила співачка.

Надія зізналася, що поки не буде повертається до співочій кар'єри, щоб бачити, як росте дочка. Нагадаємо, сина співачки виховувала її мама, яка на той момент жила в Італії.

"У тій ситуації із сином у мене була одна причина. Тобто це було становлення моєї кар'єри. Я взагалі-то відповідала сама за себе. Я самостійна людина. І я вважаю, що я повинна сама собі заробляти на життя. Звичайно тоді була не дуже проста ситуація. І в основному це якоюсь мірою відбилося на синові. Але зараз я цього не бачу, цього немає. Але тоді я не так вже й багато часу приділяла йому. На сьогоднішній день у мене немає бажання розпорошуватися, розривати себе на частини", - зауважила Мейхер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Надії Мейхер хворий на відкриту форму туберкульозу

Між тим співачка підкреслила, що не хрестила свою дочку: "Я не релігійна людина".

Зараз ви читаєте новину «"Я не релігійна людина" - Надія Мейхер не буде хрестити свою доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути