середа, 01 лютого 2017 16:47

Я не хочу зображати секс: Даша Астаф'єва в новому кліпі стала черницею
12

Фото: Ірина Козюпа

Понад рік гурт NikitA не видавав нового музчиного матеріалу. За словами продюсера колективу Юрія Нікітіна, група знаходилася у творчому пошуку.

Вчора в київському ресторані проект NikitA презентував кліп на пісню "Несмелая", зіркою якого стала лише Даша Астаф'єва. Інша солістка NikitA Анастасія Кумейко пішла з колективу.

"У гурті відбуваються деякі зміни. Але пісня "Несмелая" насітльки особиста, душевна та глибока, що було прийнято рішення, що Даша співатиме її сама. Змінюються її життєві цінності та пріорітети. І це не може не відображатися на творчості колективу. Для нас має значення Даша й нове шоу, над яким ми працюємо", - розповів Gazeta.ua продюсер гурту NikitA Юрій Нікітін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв зняв сексуальну Дашу Астаф'єву з пітоном у кліпі

"Несмелая" - перша серьйозна робота Даші Астаф'євої. Текст і музику написав Дмитро Мироненко. А музичним продюсером виступив Дмитро Монатік. Юрій Нікітін розповів, що вже написаний матеріал для нового альбому, який вийде влітку. Кліп на пісню "Несмелая" знімав Алан Бадоєв. За словами продюссера гурту, відеоробота не коштує так багато, як може декому здаватися.

"Ми більш як рік думали в якому напрямку треба рухатися. Передивилися сотні треків і слухали багата музики, яку пропонували ті чи інші продюсери. Й зупинилися на композиції "Несмелая". Вперше побачать Дашу Астаф'єву такою, якою її знають тільки близькі. Це виважена й лаконічна робота. Ніхто інший, як Алан Бадоєв не впорався б з цим", - говорить продюсер.

Дмитро Монтік записав відео звернення, на якому запевнив, що Даша Астаф'єва багатогранний артист, на якого хочеться не тільки дивитися, а і слухати його.

Першими побачили кліп друзі та колеги Даші Астаф'євої, серед яких Слава й Віка з гурту "НеАнгели", Маша Фокіна та багато інших. Після просмотру відео, перед гостями Даша Астаф'єва з'явилася в білому розшитому блискітками костюмі з пір'ям. Чоловіки, які пританцьовували під ритми композиції, не стримувалися. В компліментах відзначали "голлівудську красу" Астаф'євої.

Автор: Ірина Козюпа
 

"Я втомилася пробувати нове, шукати, викручуватися. У нас так багато фріків, що самий час бути справжнім. Перестати догоджати чиїмось бажанням, віянням моди. Часто чую, що "в житті ти справжня, інша. Мені подобається яка ти". Я хочу, щоб всі дізналися, яка я справжня. Не хочу зображати секс, бути солодкою, красивою. Якщо мені сумно, то і ви будете сумувати зі мною. Якщо мені весело, то будемо сміятися разом. Я із задоволенням буду це робити", - говорить журналістам про новий образ Астаф'єва .

У кліпі Даша переживає шокуючі метаморфози. На початку співачка з'являється на екрані в мокрій сукні, по якій повзе змія. А на прикінці кліпу перевтілюється в черницю.

Співачка не була попереджена, що зніматиметься разом пітоном.

"З Аланом Бадоєвим ми знайомі давно, але не виходило попрацювати. Я наполягала, щоб зняти цю роботу саме з ним. Він показав мене справжньою й достовірно передав образ глядачу. Я вперше задоволена відеороботою. Я знала лише, що будуть кадри з пітоном. Але не те, що буду мокра й по мені повзатиме пітон. Я плакала і кричала. Мені було соромно, тому що з нами працює ціла команда. І люди чекали, коли я прийду до тями. Треба було бути спокійною в кадрі. Все по-справжньому: живі переживання, емоції в цій роботі", - говорить Астаф'єва.

Співачка не виключає, що після менш відвертих кліпів, аудиторія групи зменшитися. Головне, що б залишилися найвідданіші.

"Це мій світ. Нехай це буде менша аудиторія, але все будуть справжні, мої люди", - додає Астаф'єва.

"Всі вокальні партії та ідеї належать мені. Ми починаємо великий етап. Я по-своєму щаслива й нещасна. Мені шкода, що відбулися втрати у творчій кар'єрі. Але я щаслива. Бо нове, велике не буває без неприємних переживань, потрясінь. Ми розслабляємося і стаємо такими, якими є. Я хочу, щоб усі, хто не може це зробити, вчився бути справжнім. Тому що це прекрасно. Життя продовжується, коли ми стаємо справжніми", - каже співачка.

Автор: Ірина Козюпа
 

Учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка знає Aстаф'єву давно, переконана, що саме такою, яка показана у кліпі, вона є в житті.

"Подивилася кліп - це Даша. Секс і ніжність. Мені було б, наприклад, страшно зніматися з пітоном. Алан Бадоєв крутий, він має геніальне бачення", - каже Камінська.

Автор: Ірина Козюпа
 

NikitA — український поп-гурт, створений 2008 року продюсером Юрієм Нікітіним, генеральним директором музичної компанії "Mamamusic" .

Зараз ви читаєте новину «Я не хочу зображати секс: Даша Астаф'єва в новому кліпі стала черницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути