вівторок, 01 жовтня 2013 01:46

"Я думаю, що це символ України", - Порошенко про "Океан Ельзи"

Автор: фото:15minut.org
 

Днями відбувся останній сольний концерт гурту "Океан Ельзи" в рамках українського туру. Ще за 4 години до початку концерту на музикантів чекали декілька сотен прихильників. 12 000 глядачів зібрались послухати легендарний український гурт, який грав протягом майже трьох годин.

відключив телефон 4 дні тому, через те що я не знав, куди від друзів дітися, я не знав, що фізично їм сказати, коли квитків нема", - говорить Святослав Вакарчук.

На концерт у червні, коли група буде святкувати свій 20-річний ювілей, квитки у фан-зоні вже розкуплено. На прес-конференції перед концертом Вакарчук зазначив, що після того, як вони відіграють свій концерт у червні, гурт візьме перерву у творчості.

"Приходить момент, коли ти вже замучений і тобі хочеться відпочити, постійно думаєш: Господи, коли воно все закінчиться", - говорить Вакарчук.

На концерт завітало чимало відомих гостей, серед яких і Петро Порошенко з родиною.

думаю, що це символ України, я думаю це дуже знаково, що їм 20 років виповниться наступного року", - сказав Петро Порошенко про групу.

Концерт у Києві пройшов надзвичайно успішно, музиканти 5 разів виходили на біс, а під кінець, Святослав Вакарчук навіть показав свою чудову фізичну форму, розстібнувши сорочку. Тепер "Океан Ельзи" вирушить до Москви та у тур містами СНГ, а потім готуватиметься до ювілейного концерту.

Зараз ви читаєте новину «"Я думаю, що це символ України", - Порошенко про "Океан Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути