середа, 04 квітня 2018 02:25

7 зірок, які наважилися вийти заміж після 45 років
16

Знайти своє щастя можна в будь-якому віці. Одні жінки виходять заміж у 18 років і щасливо проживають у шлюбі. Інші ж роками відтягують момент заручин, або ж знаходять справжнє кохання з 3 чи 5 офіційним чоловіком.

Інтернет видання Япокупаю пропонує подивитись на жінок після 45 років, які вийшли заміж і знайшли в шлюбі своє спражнє щастя.

Сальма Гайєк

Вперше вийшла заміж у 46 років.

Оскароносна красуня зважилася на перший шлюб тільки в 46 років. Обранцем актриси став мільярдер Франсуа-Анрі Піно. Напередодні весілля у 2006 році, коли жінка вже чекала на первістка від наречого, з'явились інформація про те, що він став батьком дитини моделі Лінди Євангелісти. Сальму настільки зачепили ці чутки, що весілля скасували. Але через два роки закохані все ж побралися.

Автор: hellomagazine.com
  Сальма Хайек і її чоловік мільярдер Франсуа-Анрі Піно
Сальма Хайек і її чоловік мільярдер Франсуа-Анрі Піно

Холлі Беррі

Вийшла заміж в 46 років.

Знаменита актриса не планувала вдруге одружуватись, але незапланована вагітність змінила її плани. Її коханий, Олів'є Мартінез, зробив їй романтичну пропозицію і пара відсвяткувала розкішне весілля у старовинному французькому замку. Жоден репортер не був присутній, через пізній термін вагітності акторки.

Автор: img.viva.ua
  Хеллі Беррі і її чоловік Олів'є Мартінез
Хеллі Беррі і її чоловік Олів'є Мартінез

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудла Блейк Лайвлі показала відверте декольте на прем'єрі фільму

Гелен Міррен

Вперше вийшла заміж в 52 роки.

Знаменита актриса вийшла заміж за коханого чоловіка Тейлора Хекфорда після 12 років стосунків. До цього пара була щаслива без усіляких церемоній. Але несподівано для близьких і друзів пара одружилась.

"Я все життя ненавиділа ідею заміжжя. Але одного разу все-таки вирішила спробувати. Я погодилася стати дружиною Тейлора з однією умовою: ніщо в наших відносинах не повинно змінитися після весілля. Але змінилося все. І, уявіть собі, мені це дуже сподобалося", - зізналася Гелен.

Автор: spletnik.ru
  Хелен Міррен і її чоловік Тейлор Хекфорд
Хелен Міррен і її чоловік Тейлор Хекфорд

Джеррі Холл

Вперше вийшла заміж в 59 років.

Чоловіком кольошньої відомої моделі став Руперт Мердок. До нього жінка майже 20 років прожила з музикантом Міком Джаггером, з яким одружилась на Балі. Але цей союз не був офіційним, через його недійсність за британськими законами. Тому офіційно Джеррі стала нареченою тільки в 59 років.

Автор: kleo.ru
  Джеррі Холл і її чоловік Руперт Мердок
Джеррі Холл і її чоловік Руперт Мердок

Алла Пугачова

Вийшла заміж в 62 роки.

Для Алли Пугачової цей шлюб став 5 і найщасливішим за словами жінки. Велика різниця у віці не стала завадою на шляху до виховання двох улюблених дітей, яких народила сурогатна матір.

Автор: spletnik.ru
  Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін
Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін

Лія Ахеджакова

Вийшла заміж в 63 роки.

Народна артистка Росії обрала собі за чоловіка Володимира Персіянова і вийшла за нього заміж у 63 роки. Пара дуже довго приховувала стосунки від друзів, тому новина про одруження стала для всіх великою несподіванкою. Подружжя щасливі разом понад 15 років.

Автор: alabanza.ru
  Лія Ахеджакова зі своїм чоловіком Володимиром Персіяновим
Лія Ахеджакова зі своїм чоловіком Володимиром Персіяновим

Тіна Тернер

Вийшла заміж в 73 роки.

Коханий чоловік співачки - Ервін Бах, чекав на згоду Тіни одружитися понад 30 років. Через скандальне перше розлучення артистка поклялася більше не виходити заміж. Однак Ервін все ж зміг переконати кохану, яка у 73 роки все ж стала вдруге щасливою нареченою.

Автор: i.imgur.com
  Тіна Тернер і Ервін Бах
Тіна Тернер і Ервін Бах

Американська модель і акторка 26-річна Емілі Ратажковскі поділилась новими спокусливими фото на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість знялась у рекламній кампанії для нової лінійки купальників її власного бренду Inamorataswim.

Зараз ви читаєте новину «7 зірок, які наважилися вийти заміж після 45 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути