Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2010 16:35

64-річна Хелен Міррен знялась оголеною в ванній (ФОТО)

Знаменита британська актриса з російським корінням Хелен Міррен, уроджена Олена Василівна Міронова, праправнучка графа Каменського, в наступному місяці святкує своє 65-річчя. Але, незважаючи на вік, вона не уникає голих сцен в кіно. І, як запевняють критики, як і раніше, виглядає красиво і чарівно.

Хелен, котра грала вінценосних персон і отримала в 2007 році "Оскар" за роль Єлизавети II у фільмі "Королева", є Пані-Командором Ордена Британської Імперії та носить титул Dame (аналог титулу сер). Але, як розповіла Хелен в інтерв'ю New York magazine, таке високе звання не заважає їй, одній з найреспектабельніших пані Голлівуду, "хорошій дівчинці", бажати на якийсь час стати "поганим дівчиськом".

Можливо, тому Міррен взяла участь в еротичній фотосесії на підтримку нового фільму "Ранчо кохання", в якому вона зіграла господиню борделя Грейс Ботемпо. Цей фільм, знятий її чоловіком Тейлором Хекфордом, оповідає про подружню пару, що вирішила відкрити перший в Неваді бордель "Ранчо Мустанг", який дійсно існував неподалік від містечка Рено і був першим легалізованим борделем в США. Фільм виходить на екрани США 30 червня. У цьому фільмі Міррен також знялася в постільних сценах.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «64-річна Хелен Міррен знялась оголеною в ванній (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути