вівторок, 28 листопада 2017 14:56

5 жінок, з якими зустрічався принц Гаррі
5

Новина про заручини молодшого онука Єлизавети II Гаррі і американської актриси Меган Маркл сколихнула світову громадськість.

Перед цим у принца було чимало романів. У "джентльменський набір" увійшли і юрист, і співачка, актриса і телеведуча, і, природно, модель, повідомляє kp.ua.

Юрист і дизайнер

Відносини з Челсі Дейві були першими офіційними і, мабуть, найдовшими. За 7 років пара і розлучалася, і мирилася. Розійшлися молоді люди мирно. Челсі стала однією з небагатьох, хто був представлений королівській сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі розповів, чим особлива обручка його нареченої

Автор: spletnik
  Челсі Дэйві
Челсі Дэйві

Танцівниця і актриса

Крессіда Бонас стала другою офіційною подругою Гаррі. Але, 7 років, як її попередниця, не протягнула. Бонас стала героїнею світської хроніки і продовжує залишатися нею і після розставання.

Автор: aquarelle.
  Крессіда Бона
Крессіда Бона

Модель

Після хворобливого розриву з Челсі Дейві принцу приписували роман з моделлю Флоренс Бруднелл-Брюс. Нічим примітним ця історія не запам'яталася.

Автор: PopSugar
  Флоренс Бруднелл-Брюс
Флоренс Бруднелл-Брюс

Телеведуча

За чутками, захоплення теледівою Наталі Пінкхэм відноситься до зовсім юнацького періоду життя принца. І вже за іншими чутками, під час чергового розриву з Челсі Дейві він ненадовго повертався до колишнього захоплення.

Автор: lh5.
  Наталі Пікхнем
Наталі Пікхнем

Співачка

Черговою блондинкою Гаррі цілком могла бути і Моллі Кінг, що співає в групі Saturdays. У всякому разі, дівчина заявляла, що ходила з принцом на побачення. Чи було у нього продовження – історія замовчує.

Автор: PopCornNews
  Моллі Кінг
Моллі Кінг

Британський принц Гаррі офіційно оголосив про заручини з актрисою Меган Маркл. Названо і дату весілля – святкова церемонія відбудеться навесні 2018 року. Пара житиме в Котеджі Нотінгем у Кенсінгтонському палаці.

Зараз ви читаєте новину «5 жінок, з якими зустрічався принц Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути