четвер, 03 серпня 2017 11:08

45-річна Софія Вергара повністю оголилась для Women's Health
4

Софія Вергара
Фото: Women's Health
Софія Вергара
Софія Вергара
Софія Вергара

Зірка серіалу "Американська сімейка" (Modern Family) Софія Вергара стала героїнею нового номера журналу Women's Health - традиційного "голого" випуску, який щороку виходить в серпні. На обкладинці актриса з'явилася повністю оголеною. Софія також позувала оголеною, прикриваючи руками найцікаві частини тіла. Зйомкою Вергара пишається:

"Перед вами 45-річна жінка, яка може показати своє тіло. Не те що раніше, коли на обкладинках з'являлися тільки молоденькі дівчата!", - сказала актриса.

Хоча Вергара і займається фітнесом, вона знає, що фанатом фізичних вправ ніколи не стане:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софія Вергара в бікіні вразила схожістю із Кім Кардаш'ян

"Краса тіла - це не про м'язи або прес. У мене немає нічого подібного, але мені це і не потрібно, я ж не фітнес-модель. До того ж, довелося б докласти для цього занадто багато зусиль, а я не знаю, досить чи я витривала. У мене слабкі коліна і кістки. Я віджимаюся ледве-ледве. Мені б хотілося бути більш спортивною, але коли ти народжуєшся з такими гігантськими грудьми, як у мене ... у мене такий розмір років з 13, а коли я завагітніла і народила, груди стали ще більше", - говорить актриса.

Зараз ви читаєте новину «45-річна Софія Вергара повністю оголилась для Women's Health». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути