понеділок, 03 серпня 2020 16:50

"4 роки тривало пекло" - переможниця "Холостяка" шокувала підписників

Дружина Микити Добриніна - 20-річна Даша Квіткова - приголомшила шанувальників власною історією, яку розповіла в своєму Instagram. Переможниця шоу "Холостяк-9" написала, що 4 роки боролася з анорексією.

"У 15 років мій психічний стан дав збій. Єдине, що я могла зробити - це зупинити сльози і перестати їсти. Місяць тривав бойкот їжі. Я сприймала кожен шматочок хліба, м'яса або інших продуктів - ворогом свого тіла", - написала Квіткова в Instagram.

Блогерка не могла нормально харчуватися, як раніше.

Автор: Instagram
  Переможниця шоу «Холостяк-9» написала, що 4 роки боролася з анорексією.
Переможниця шоу «Холостяк-9» написала, що 4 роки боролася з анорексією.

"4 роки тривало пекло. Кожен раз, коли я їла, моїм найкращим другом була вбиральня, в якій я плакала від того, що не можу себе зупинити. Я тремтячими руками їла салат і лаяла себе за кожну з'їдену ложку. А після бігла зважуватися, сподіваючись, що цифра не змінилася", - поділилася з підписниками Квіткова.

Переможниця "Холостяка" розказала, що ситуація почала покращуватися в 19 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий "Холостяка" втретє стане батьком

"Кожна зйомка в білизні мені давалася важко, тому що я бачила кожен свій недолік. У мене була аудиторія в 200 тис., яка писала компліменти, слова підтримки і сама того не знаючи - допомагала мені. Остаточно мене врятував проєкт", - додала Даша.

Гімнастка 24-річна Даша Ульянова, переможниця 10-го сезону шоу "Холостяк", показала фоловерам, якою була у дитинстві. Дівчина в Instagram опублікувала знімки зі школи.

Зараз ви читаєте новину «"4 роки тривало пекло" - переможниця "Холостяка" шокувала підписників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути