Ексклюзиви
субота, 17 лютого 2024 04:06

35-річна будівельниця почала продавати фото 18+, щоб прогодувати дітей
4

Harley D
Фото: dailystar
Harley D
Harley D
Harley D

35-річна Харлі Ді керує власною будівельною компанією, а вночі продає свої еротичні фото й надає послуги сексу по телефону.

У інтерв'ю Daily Star жінка розповіла, що почала це робити після смерті чоловіка. Таким чином вона намагається прогодувати двох дітей.

"Коли мій чоловік помер, мій батько сказав мені, що у тебе є лише два вибори в житті: або тонеш, або пливеш. Моєму синові було сім років, коли його батько помер, і я просто подумала, що ти або робиш це, або ні. У мене не було іншого вибору, окрім як бути в режимі виживання. У мене двоє дітей, і я хочу, щоб вони бачили сильну та незалежну матір і ніколи не хочу, щоб мої діти казали, що вони не мають того, чого хотіли, тому що у них не було тата", - пояснила Харлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 41-річна вчителька з математики продає еротичний контент: фото

Жінці було 27 років, коли помер її перший чоловік і незабаром після того, її будинок затопило. У неї були обмежені фінанси. Гроші були лише на купівлю матеріалів, тож вона навчилася сама класти цеглу. Згодом відкрила власну будівельну компанію.

Спочатку робота майже не приносила доходів, тож її друг запропонував продавати еротичні фото, щоб заробляти більше. Харлі каже, що займається цим зранку або ввечері, адже вдень вона виконує обов'язки матері.

Не дивлячись на те, що Харлі Ді постійно зайнята, вона сподівається подорожувати світом, коли їй виповниться 40.

Бразильська модель 21-річна Бабі Паломас заробляє $30 тис. на онлайн-послугах "дружини на прокат". Робить те, що ненавидять інші жінки. Має понад 110 тис. підписників в Instagram. Завдяки новій роботі, у неї з'явилося багато шанувальників чоловічої статі. Чоловіки платять їй за перегляд футбольного матчу, або фільму без нарікань. Паломас навіть змушує хлопців відкриватися їй і обговорювати своє особисте життя.

Зараз ви читаєте новину «35-річна будівельниця почала продавати фото 18+, щоб прогодувати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути