вівторок, 09 січня 2024 11:38

34-річна Мішина похизувалась фігурою в бікіні й розказала, як тримає себе в формі
4

Ксенія Мішина показала фігуру в бікіні
Фото: Скріншот
Ксенія Мішина показала фігуру в бікіні
Ксенія Мішина показала фігуру в бікіні
Ксенія Мішина показала фігуру в бікіні

Акторка 34-річна Ксенія Мішина продовжує ділитися контентом з Таїланду. Там вона проводить відпустку з своїм сином Платоном.

На своїй сторінці в Instagram зірка українського кіно виклала кадри, на яких похизувалася фігурою. Вона одягла бікіні молочного кольору з блискучими бретелями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені у ванній, в білизні на вулиці й топлес вдома: як фотографувалися українки цього "хтивогопонеділка"

"Один з популярних запитів в моєму блозі - це питання мого харчування . Я пропагую здорове збалансоване харчування і нижче трохи поясню,що це означає. Збалансованість - це наявність білків + жирів + вуглеводів. І зараз короткий простий перелік того, що входить в кожен пункт: білки (курка, яловичина), лосось, яйця, тунець, біла риба. Вуглеводи: батат, овочі, коричневий рис, вівсянка, боби, кіноа, фрукти, гречка, макарони з твердих сортів. Жири: авокадо, горіхи, олія (кокосова, оливкова),чіа , лосось, льон. Не забуваємо про воду та спорт. І ваше тіло буде здоровим, сильним та красивим", - написала Мішина.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

Раніше Мішина розказала про ціни в Таїланді. За її словами приватний пляж для дорослого обійдеться у 5500 грн, для дитини - 3000 грн. Додала, що напої там теж дорогі.

"Я випила каву, малий мохіто. Мені дали рахунок на 1000 грн, я ледь не поперхнулась, взагалі не очікувала. Особливо, коли ціни в магазинах набагато менші ніж у нас", - сказала Ксенія.

Зараз ви читаєте новину «34-річна Мішина похизувалась фігурою в бікіні й розказала, як тримає себе в формі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути