четвер, 15 вересня 2011 09:29

2-річного племінника Кім Кардаш'ян відвели до пластичного хірурга
5

Світська левиця Кортні Кардаш'ян та її маленький син Мейсон Деш Дісік, якого вона народила 14 грудня 2009 від бойфренда Скотта Дісіка, відвідали пластичного хірурга. Це був перший візит хлопчика, якому ще немає і двох років.

Сестра вірменської Періс Хілтон була змушена звернутися за допомогою до пластичного хірурга після того, як з її 21-місячним сином сталося нещастя. У перших числах вересня Кім Кардаш'ян та її сестра Кортні разом з бойфрендом Скоттом і сином Мейсоном прилетіли в Нью-Йорк.

Але на парковці аеропорту з малюком сталася біда. Сестри разом з дитиною сиділи в машині і чекали Скотта. Коли він відкрив двері позашляховика, щоб сісти, Мейсон випав з машини.

Мабуть, Кортні і Кім Кардаш'ян були так зайняті своїми справами, що не встежили за ним. Переляканого і плачучого хлопчика швидко заспокоїли, але, враховуючи розміри і висоту позашляховика, дитина сильно ударилася обличчям.

Після цього 32-річна Кортні звернулася за допомогою до пластичного хірурга. Під час візиту до лікаря турботлива матуся ховала малюка від настирливих поглядів. Вона накрила Мейсона ковдрою, але все ж роззяви встигли розглянути, що на обличчі дитини в області носа була пов'язка, пише Daily Mail.

До слова, тітка хлопчика дуже переживає за свого маленького племінника. І, схоже, малюк відповідає їй взаємністю. Не так давно американська знаменитість зізналася, що одним з перших слів, які вимовив син, стало ім'я його тітки - Кім Кардаш'ян. "Ми були абсолютно вражені, коли Мейсон сказав: "Кім", - причому двічі!" - розповіла Кортні.

Зараз ви читаєте новину «2-річного племінника Кім Кардаш'ян відвели до пластичного хірурга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути