Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2013 09:59

18-річна переможниця "Міс Harley-Davidson 2013" зніметься у Playboy

Автор: фото: Соціальні мережі
 

Днями у Києві відбувся конкурс "Міс Harley-Davidson 2013". Олег Скрипка був одним з членів журі байкерського конкурсу. Про це стало відомо з передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Повернувся нещодавно з Китаю і епізодично був на Майдані, але ми з закордону слідкували за подіями і те що зараз відбувається, воно зараз якось не віриться, що це правда", - говорить Олег Скрипка про події на Майдані.

Не дивлячись на те, що на конкурсі "Міс Harley-Davidson 2013" обирали найгарнішу дівчину на думку байкарів, дружина не ревнує Олега Скрипку. Співак розповів, що хотів би більше дітей, але дружина не підтримує цю ідею.

"Я планую, дружина не планує. Чоловіку, це проста приємна штука, а жінці треба виносити, вигодувати дитину, тому це важче, тому я слухаю жінку, якщо стоп, то стоп", - говорить музикант.

Переможницею конкурсу "Міс Harley-Davidson 2013" стала Валерія Самойлюк, дівчина розповіла, що батьки були в шоці від того, що вона вирішила брати участь у конкурсі, мама навіть не відпускала. Дівчина зараз навчається у Одеській юридичній академії і буде суддею. Крім призу, поїздки до Нової Зеландії, у нагороду Валерія Самойлюк отримала ще зйомку у виданні Playboy. За словами Валерії, вона сподівається, що зйомка не буде повністю оголеною, і вона фотографуватися у білизні.

Зараз ви читаєте новину «18-річна переможниця "Міс Harley-Davidson 2013" зніметься у Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути