пʼятниця, 29 березня 2019 10:40

16+: Каменських збурила мережу новим сексуальним відео

16+: Каменських збурила мережу новим сексуальним відео
Українська співачка Настя Каменських презентувала новий кліп на ремікс іспаномовної пісні Peligroso. Відео зняте спільно з американським виконавцем De La Ghetto. Фото - YouTube

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK презентувала новий кліп на ремікс іспаномовної пісні Peligroso.

Відео зняте спільно з американським виконавцем De La Ghetto. На кадрах 31-річна співачка демонструє спокусливе тіло у відвертих сукнях. У підписі до кліпу зазначено, що перегляд рекомендується людям віком 16+.

Зазначимо, що Рафаель Кастільо, більш відомий під псевдонімом De La Ghetto, є американським співаком і автором пісень, що спочатку входили в дует Arcángel & De La Ghetto.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських показала себе без макіяжу

Відео набрало кілька тисяч переглядів одразу після розміщення на офіційному каналі співачки у Youtube. Користувачі мережі засипали співачку компліментами.

"Розкішний кліп, Настя я тобою захоплююся, молодець, продовжуй в цьому ж дусі!", "Дуже круто! Обидва варіанти гарні. А це як друге дихання пісні. Я не здивований. Ти завжди найкраща!", "Відразу думаю що якийсь закордонний кліп і пісня. Ростете", "Дуже красиві образи. Величезне спасибі тобі і твоїй команді за таку творчість, за таку виконану роботу. Приємно слухати твої пісні і дивитися твої кліпи", - пишуть у коментарях.

Співачка Настя Каменських представила кліп на композицію "Попа как у Ким". Так привітала шанувальників з Днем усіх закоханих.

Зараз ви читаєте новину «16+: Каменських збурила мережу новим сексуальним відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути