вівторок, 30 серпня 2011 10:39

14-річна дочка Мадонни користується успіхом у хлопців
9

Дочка Мадонни Лурдес Леон днями була помічена на пляжі в Антібі в товаристві симпатичного світловолосого хлопця. 14-річна дівчина розтинала разом з хлопчиком на гідроциклі, кокетувала і постійно сміялася.

Звісно, легкий флірт проходив під наглядом суворої мами, яка вивезла до Франції всю сім'ю: чотирьох дітей (Лурдес ,10-річного Рокко, 5-річного Девіда і 4-річну Мерсі) і свого бойфренда Брахіма Зайбата.

53-річна Мадонна дуже боїться сонця, яке, як відомо, може прискорити процес старіння. Тому на пляжі вона, на відміну від юної дочки, з'являється зовсім не в бікіні, а в чорному топі з довгими рукавами, чорних штанях і чорній кепці з довгим козирком.

Судячи з усього, діти Мадонни вже звикли до східного красеню Брахіма, 24-річного танцюриста, з яким Мадонна познайомилася на показі своєї модної колекції Material Girl, і сприймають його як члена сім'ї. Тим часом, сама співачка пишається молодим бойфрендом і не приховує своїх почуттів.

"Мадонна каже, що не відчувала нічого подібного відтоді, як їй було 20, - повідомляють знайомі зірки. - Вони з Брахімом підходять один одному так, ніби вже були знайомі в минулому житті. Вона закохана по вуха!"

Рідні Брахіма не в захваті від всього, що відбувається. Матері молодого чоловіка зовсім не подобається, що син перетворився на "той-боя" при могутній суперзірці. За її визнанням, вона мріє про той день, коли Брахім набридне Мадонні і та "залишить його в спокої".

Зараз ви читаєте новину «14-річна дочка Мадонни користується успіхом у хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути