Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2011 16:30

Ані Лорак народить на початку літа

Ані Лорак народить на початку літа

Українська співачка Ані Лорак, яка знаходиться зараз на сьомому місяці вагітності, не буде присутньою 3 червня на церемонії вручення премії Муз-ТВ 2011 в Москві.

Саме на ці дні лікарі ставлять їй термін пологів, розповіла 32-річна Ані Лорак на прес-конференції, присвяченій IX щорічній національній телевізійній Премії в галузі популярної музики Муз-ТВ 2011.

Ані Лорак претендує на звання "Кращої виконавиці" разом з Вірою Брежнєвої, Оленою Ваєнгою, Йолкою та Нюшею.

Журналісти запропонували Ані Лорак все-таки прийти на церемонію і народити в прямому ефірі за прикладом Світлани Лободи.

Остання зараз перебуває на останніх термінах вагітності і збирається відвідати ювілейний концерт групи "ВІА Гра", незважаючи на попередження лікарів про те, що саме в цей день вона має народити.

Але Ані Лорак не оцінила ідею, пообіцявши, що заспіває на наступній премії, пише "Московский комсомолец".

"Поки що повболіваю за свого улюбленого Філіпа Кіркорова. Всі його сварять, а зі мною він завжди найвихованіший і найпорядніший", - підкреслила співачка.

Скандальний поп-король представлений у двох номінаціях: "Кращий саундтрек" з піснею "Струни" з фільму "Кохання у великому місті" і "Кращий дует" за спільний з Анною Нетребко хіт "Голос".

На питання, чому Кіркорова немає в номінації "Кращий виконавець", директор премії Арман Давлетяров відповів, що за нього не проголосували експерти.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак народить на початку літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути