Ексклюзиви
вівторок, 08 листопада 2011 12:53

Лора Буш стала в один ряд з сексуальними Еністон і Лопес
18

Дженніфер Лопес
Фото: Фото: Reuters
Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон
Дженніфер Лопес
Глорія Стайнем

У Нью-Йорку пройшла щорічна церемонія Glamour Women of the Year Awards. Під час великосвітської паті редакція американської версії популярного дамського журналу відзначила більше 20 жінок і дівчат, "які змінили світ". Героїнею вечора стала володарка титулу "Жінка року" латиноамериканська діва Дженніфер Лопес.

Дженніфер була відзначена за свої видатні досягнення в музичній, модній і телевізійній індустрії. Нагороду Джей Ло вручала знаменита модниця і дизайнер Донателла Версаче.

"Унікальність Дженніфер - в поєднанні видатної краси, розуму і життєвої кмітливості. Вона чудовий приклад для наслідування", - зауважила раніше ветеран Голлівуду Джейн Фонда.

У рамках церемонії отримали спеціальну нагороду Generations Award відразу кілька представниць сімейства Буш: Лора, Барбара і Дженна.

Дженніфер Еністон урочисто вручила нагороду "Королева ночі" телеведучій Челсі Хендлер. У чорному вбранні від Versace актриса виглядала мегагламурно, не поступаючись у привабливості присутнім молодим зіркам на кшталт Емми Стоун, Джессіки Альби та Лі Мішель. Остання, до речі, отримала досить втішний титул The Diva Next Door ("Майбутня діва").

Не обійшлося без визнання заслуг дам-політиків. Особливо відзначена Габріель Гіффордс - американський політичний і державний діяч, третя жінка в історії штату Арізона, обрана до Конгресу США.

Нарешті, спеціальна нагорода "Жінка, з якої все починалося" (The Woman Who Started It All), вручена Глорії Стайн, відомій американській феміністці, письменниці і політику.

Зараз ви читаєте новину «Лора Буш стала в один ряд з сексуальними Еністон і Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути