понеділок, 26 грудня 2011 15:59

Астаф'єва та Лорак були сніжинками, а на відгодованого Ляшка чіпляли заячі вуха
10

Фото: Фото з особистого архіву Даші Астаф’євої

Українські зірки на новорічних ранках в садках та в школі найчастіше були зайчиками та сніжинками.

"Я був зайцем, бо в ті роки особливого вибору не було. Не знаю, хто шив мені костюм, бо я ж виховувався в дитбудинку. На голову начепили вуха, вдягли білі носки. Щось таке, більше не пам'ятаю. А я насправді хотів іти в костюмі голови колгоспу або секретаря ЦК КПРС. Це ж були найбільш почесні посади тоді. Правда, я не знав, що костюмів таких не буває", - зауважив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білозір святкуватиме Новий рік в Альпах на лижах

Співачка Світлана Лобода на дитячих ранках найчастіше була королевою.

"Я ще з дитинства приміряла на себе цей образ. Пам'ятаю, як ми з мамою довго готували мій костюм. Із бабусиного костюму пошили красиву блакитну сукню, а корону зробили із картону. А потім поклеїли на неї розбиті ялинкові іграшки. Тоді так всі робили", - зазначила Світлана.

Її кум, ведучий шоу "Голос країни" Анатолій Анатолійович (співачка є хрещеною матір'ю його доньки 4-місячної Єлизавети, - ред.), на новорічні ранки приходив в костюмі ліхтарика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раїса Богатирьова на Новий рік буде циганкою

"Кожен Новий рік на дитячих ранках пам'ятаю себе обмотаним в дощик, в білих колготках. Так мене мама бачила в ролі ліхтаря. Зараз чоловіків в таких сміливих прикидах можна зустріти хіба що в гей клубі. А тоді це був радянський креатив. Мені дуже не подобався цей образ, бо я як справжній хлопець хотів бути піратом, ковбоєм або лицарем. Пам'ятаю, як в старшій групі дитячого садка я, як реальний ліхтар, захотів світитися. Ми з другом знайшли дріт, скрутили вилку і тут добре, що нас вчасно помітила вихователька. Ми сиділи під ялинкою біля розетки. Ввечері я добряче отримав від батьків і назавжди запам'ятав, що хоч я і ліхтар, але сунути свій штепсель в розетку не можна", - зізнався ведучий.

Співачка Ані Лорак найчастіше була сніжинкою.

"Хто мені шив костюми — навіть і не знаю. Я ж вчилася і жила в школі-інтернаті. Пам'ятаю, як ми всі в інтернаті чекали Нового року, бо Дід Мороз приносив подарунки. Я дуже любила отримувати шоколадні цукерки, рахувати їх і з'їдати по одній. Дуже раділа, коли бачила, що на завтра лишається ще багато", - пригадала Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леонід Кравчук переодягався в Діда Мороза

Дівчина "Плейбою" та одна з учасниць дуету "Нікіта" 26-річна Даша Астаф'єва на новорічних ранках мріяла бути зайчиком.

"Мені завжди казали, що зайчиками можуть бути тільки хлопці, а дівчаткам треба грати роль сніжинки. Але я приміряла багато образів і вовка, і "хлопавки", і навіть Снігуроньки. Зайчиком мені вдалося стати вже в дорослому житті", - зауважила Астаф'єва.

Зараз ви читаєте новину «Астаф'єва та Лорак були сніжинками, а на відгодованого Ляшка чіпляли заячі вуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути