вівторок, 19 листопада 2013 18:14

Volkswagen відкликає в Україні більше 3000 автомобілів

Volkswagen відкликає в Україні більше 3000 автомобілів

Volkswagen відкликає в Україні 818 пікапів Volkswagen Amarok і 2 634 автомобіля Volkswagen Tiguan. Власникам офіційних автомобілів варто звернутися в сервісні центри з 20 листопада 2013 року.

Старт кампанії по діагностиці і усуненню виявлених неполадок Volkswagen Amarok намічений на 20 листопада, процедура займе не більше 2 годин і не потребує витрат з боку автовласників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці на платній парковці облили кислотою десяток автомобілів

Крім того сервісні центри імпортера готуються прийняти 2 634 автомобіля Volkswagen Tiguan з 25 листопада 2013 року. Повідомляється при цьому, що заміна запобіжників на "Тигуанах" не є відкличний кампанією, спеціальних запрошень власники не отримають, а безкоштовну заміну проведуть в рамках чергового ТО при звичайному плановому відвідуванні сервісного центру.

Робота з "Тигуанами" займе не більш півгодини, зазначає прес-служба імпортера. Збираючись на планове ТО в сервіс-центр не забудьте документи, необхідні для оформлення гарантійного випадку. Нагадаємо, днями Volkswagen відкликав 2,6 мільйона авто у тому числі із-за необхідності заміни масла в коробках DSG DQ200.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen відкликає в Україні більше 3000 автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути