понеділок, 16 грудня 2013 11:07

У мережі з'явилися зображення нового покоління седана Chrysler 200
13

У мережі виклали зображення седана Chrysler 200 нового покоління. Фотографії були зроблені під час зйомок рекламного ролика автомобіля.

Дизайн моделі нового покоління буде помітно відрізнятися від попередника. Зокрема, седан отримає абсолютно нову передню частину кузова, яка зроблена в стилі електрокара Tesla Model S. Крім цього, Chrysler 200 нового покоління отримає купеподібний силует і повністю перероблену корму.

Інтер'єр новинки буде виконаний в стилі седана Dodge Dart. Подібності полягають, зокрема, в оформленні приладової панелі, схожими дверними ручками і ідентичного рульового колеса. При цьому блок управління кліматичною установкою Chrysler 200 буде помітно відрізнятися від аналога у "Дарта".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінничанин заробляє 10 тисяч на екскурсіях по Україні на власному авто


Про моторній гаммі седана нового покоління, який дебютує в січні на автосалоні в Детройті, інформації поки немає.

Раніше повідомлялося про те, що Chrysler 200 наступного покоління стане першою моделлю американського автовиробника, на якій випробують новий фірмовий стиль марки.

Шеф-дизайнер компанії Ральф Жиль заявив тоді, що "седан Chrysler 200 не буде мати нічого спільного, в плані мови дизайну, ні з одним попереднім "Крайслером"".
Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися зображення нового покоління седана Chrysler 200». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути