четвер, 22 серпня 2013 15:37

Темник наказав регіонам активніше "вибивати" гроші з підприємств ЖКГ

Темник наказав регіонам активніше "вибивати" гроші з підприємств ЖКГ
Геннадій Темник розповів про входження в опалювальний сезон. Фото: real-economy.com.ua

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник наказав регіонам активізувати роботу щодо проведення своєчасних розрахунків підприємств ЖКГ за спожиті енергоносії.

Про це він заявив під час наради за участю представників Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Полтавської та Харківської областей.

"Питання розрахунків підприємств житлово-комунального господарства за спожиті енергоносії є одним із пріоритетних у галузі та перебуває під постійним контролем Міністерства і під особистим контролем прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Кожен, думаю, розуміє, що всі наші зусилля спрямовуються на забезпечення вчасного входження в опалювальний період і на якісне надання послуг", - цитує слова Темника прес-служба Мінрегіону.

Він висловив сподівання, що керівники підприємств відповідально виконають поставлене завдання, а мінрегіон проконтролює.

Зараз ви читаєте новину «Темник наказав регіонам активніше "вибивати" гроші з підприємств ЖКГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути