четвер, 02 лютого 2012 17:00

Росія відмовилась від українських рам для вантажних вагонів - джерело

Росія відмовилась від українських рам для вантажних вагонів - джерело

Регістр сертифікації на Федеральному залізничному транспорті Росії призупинив Кременчуцькому сталеливарному заводу дію сертифіката відповідності на рами бічні візків вантажних вагонів.

Про це повідомило джерело на підприємстві.

За його словами, незважаючи на це, завод не має наміру припиняти роботу, однак продукція поки відвантажуватися не буде.

"Росія знову призупинила дію сертифіката. Нам повідомили, що стався злам рами на півночі Росії, де вагон експлуатувався в умовах гранично низьких температур. Ми продовжуємо випуск продукції, проте відвантаження поки що проводитися не буде, поки не відновиться дію сертифіката", - сказав представник підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії вважають, що "сумнівні" українські сири мають бути дешевими

Зазначимо, що Регістр сертифікації на Федеральному залізничному транспорті РФ наприкінці вересня 2011 видав Кременчуцькому стальзаводу припис про призупинення дії сертифіката відповідності на рами бічні візків вантажних вагонів. Цьому передував позаплановий інспекційний контроль. У грудні минулого року дію даного сертифікату було відновлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курси валют на сьогодні

Кременчуцький сталеливарний завод створений в 1966 році, виробляє сталеве і чавунне литво, зокрема, вироби для великовантажних автомобілів і вантажних вагонів і трубні заготовки.

За даними заводу, на кінець 2010 року у власності ЗАТ "Холдингова компанія" Теко-Дніпрометиз "(група" ТАС ", Київ) перебувало 35,82% акцій підприємства, Difano Investments Ltd (Кіпр) - 48,45% акцій. В грудні 2011 кіпрська Latinaizen LTD заявила про намір придбати 38 млн простих іменних акцій Кременчуцького стальзавода, що збільшить її пакет акцій до 48 млн 745,493 акцій (9,2% статутного капіталу).

Зараз ви читаєте новину «Росія відмовилась від українських рам для вантажних вагонів - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути