середа, 01 серпня 2012 12:03

Масажист Азарова отримав 22,5 мільйона на басейн у Броварах

Масажист Азарова отримав 22,5 мільйона на басейн у Броварах
Сергій Федоренко є кандидатом до Верховної Ради по мажоритарному округу в Броварах. Фото: censor.net.ua

Відділ капітального будівництва Броварської міськради Київської області 23 липня уклав угоду з ТОВ "Фірма ГФ" на реконструкцію плавального басейну "Купава" по вул.Шевченка, 10 в м.Бровари. Вартість угоди становить 22,53 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Проектом  була передбачена реконструкція внутрішніх мереж басейну: вентиляційної системи, водопідготовки, водопостачання, каналізації, опалення, систем зв'язку та радіофікації, пожежної сигналізації, внутрішніх електричних мереж, покрівлі. Роботи, розпочаті генпідрядником ТОВ "Фірма ГФ" у 2007 році, були призупинені в зв'язку з відсутністю фінансування. Це спричинило подальшу руйнацію споруди басейну.

У 2011 році генпідрядником ТОВ "Фірма ГФ" будівельні роботи були продовжені, але  виконані частково: вентиляційна система - на 80%, водопідготовка - на 40%, водопостачання - на 20%, каналізація - на 20%. Для завершення робіт компанія Володимира Яневича і Володимира Феоктістова обрана за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника". Кошти на реконструкцію виділено з державного бюджету.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шампанське з горла, Куршавель і дорогі автомобілі: дочка Джарти "засвітила" свої фото

Директором басейну "Купава" є Тетяна Федоренко, дружина особистого масажиста прем'єр-міністра Миколи Азарова Сергія Федоренка. Він відомий як власник підприємства "Феско", яке контролює роботу іншого броварського басейну "Схід", також відремонтованого коштом держбюджету. Саме в басейні "Схід", за розповідями учнів школи, якій формально належить басейн, буває Микола Азаров. Федоренко є депутатом Броварської міської ради від Партії регіонів, очолює постійну комісію з питань розвитку та благоустрою територій. Співробітниця "Феско" Олена Семенюк є секретарем міськради.

Партія регіонів обрала Сергія Федоренка своїм кандидатом до Верховної Ради по мажоритарному округу в Броварах. Під час зустрічей з виборцями Федоренко заявляє, що дякуючи його зусиллям басейн "Купава" буде відкрито вже восени.

Зараз ви читаєте новину «Масажист Азарова отримав 22,5 мільйона на басейн у Броварах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути