середа, 02 листопада 2011 17:23

Київ хоче позичити $ 350 мільйонів

Київ хоче позичити $ 350 мільйонів

Київська міськдержадміністрація розглядає можливість здійснення позики в наступному році на загальну суму в еквіваленті $ 350 млн.

Про це повідомив заступник глави міськдержадміністрації Руслан Крамаренко.

"Нам в наступному році 250 мільйонів доларів потрібно погасити за єврооблігаціями, тому всього ми в наступному році будемо робити випуск, думаю що на велику суму. Я думаю, що це буде ще плюс 100 мільйонів доларів до існуючої ", - сказав він під час круглого столу "Стратегія розвитку Києва: як буде виглядати українська столиця через 15 років, і яке місце бізнесу в її розвитку?".

При цьому він зазначив, що місто веде консультації з низкою компаній на предмет доцільності випуску гривневих облігацій.

"Ми консультуємося з різними компаніями на предмет випуску облігацій. Розглядаємо варіант випуску гривневих облігацій", - сказав він.

Крамаренко відзначив, що остаточна сума планованого позики буде визначена, коли буде прийнятий міський бюджет.

Крім того, заступник голови міськдержадміністрації серед великих проектів міста назвав проект будівництва четвертої лінії метрополітену на Троєщину.

"Також ми зараз з Ощадбанком Росії ведемо проект можливого фінансування за принципом державно-приватного партнерства четвертої гілки метрополітену", - сказав він, не уточнивши подробиць.

Зараз ви читаєте новину «Київ хоче позичити $ 350 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути