вівторок, 13 грудня 2011 16:33

Фото нового покоління Mercedes SL виклали у мережу задовго до прем'єри

Нове покоління родстера SL компанія Mercedes-Benz обіцяє показати на автосалоні в Детройті. Проте скласти уявлення про нього можна вже зараз. У Мережі поширені скановані сторінки рекламного проспекту майбутньої новинки.

На думку користувачів порталу Germancarforum, які опублікували ці зображення, новий SL в цілому досить схожий на попередній, за винятком деяких деталей, запозичених у "молодшого" родстера SLK. Те ж саме стосується й інтер'єру майбутньої новинки. Однак за офіційними даними, які виробник поширював раніше, в новому поколінні SL буде куди більш технологічним, ніж раніше.

Зокрема, відомо, що складатиметься він буде майже повністю з алюмінію, за винятком деяких вкраплень високоміцних сталей в районі передніх стійок і магнію - в районі задньої підвіски. Це дозволило знизити вагу моделі в середньому на півтора центнера. Крім того, споживання родстером палива скоротилося на 20%.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Mercedes розсекретив найпотужніший позашляховик М-класу

Також майбутній SL отримає нову лінійку двигунів, до якої, за попередніми даними, увійдуть шести-і восьмициліндрові силові агрегати. Очолить її традиційно "заряджений" мотор від ательє AMG, проте ніяких подробиць на сьогодні немає. А ось механізм складання жорсткого верху, найімовірніше, родстер запозичить у попередника.

Анонсовано також і кілька інноваційних систем, які планується встановлювати на Mercedes-Benz SL. Зокрема, мова йде про принципово нову систему очищення лобового скла.

Зараз ви читаєте новину «Фото нового покоління Mercedes SL виклали у мережу задовго до прем'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути