середа, 04 вересня 2013 18:20

Ford почав створення розкішних версій моделей під суббрендом Vignale
11

Компанія Ford створить суббренд Vignale, під яким будуть випускатися найрозкішніші версії моделей, які від інших автомобілів відрізнятимуться рівнем оснащення і якістю матеріалів.

Першою моделлю, виробленої під новим суббрендом, стане Mondeo наступного покоління. Прототип новинки буде показаний на Франкфуртському автосалоні, а серійний варіант з'явиться в 2015 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19 Porsche Carrera і 15 Rolls-Royce - рейтинг найдорожчих авто, які українці придбали в цьому році

У салоні дорогою шкірою будуть оброблені крісла, приладова панель, центральна консоль і кермо. Автомобіль також отримає мультимедійну систему SYNC з бездротовою точкою доступу Wi-Fi.

За словами представників виробника, машини серії Vignale призначені для тих 10-15 відсотків потенційних покупців, які хочуть більш багатого оснащення, ніж у топової версії Titanium Х.

Надалі під новим суббрендом почнуть випускати мінівен S-Max і позашляховик Edge нового покоління.

Автомобілі Vignale продаватимуться дилерами окремо від інших моделей Ford. Власники таких машин отримають довічне право на безкоштовну мийку машини і чищення салону.

Зараз ви читаєте новину «Ford почав створення розкішних версій моделей під суббрендом Vignale». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути