четвер, 08 вересня 2011 16:28

Cadillac хоче поставити на ковеєр "небесний" Ciel
10

Фото: Фото: Cadillac

"Небесний" концепт Cadillac Ciel цілком може розраховувати на конвеєрне втілення. В GM задумалися про те, щоб забезпечити марку зовсім новим флагманом. "Проект "Омега" повинен отримати добро на розробку ще до кінця цього року.

У керівництві Cadillac ще не ухвалили остаточного рішення з приводу того, чи потрібен марці флагманський седан. Досить імовірно, що найрозкішнішим легковим "Кадилаком" стане серійна версія концептуального чотирьохдверного кабріолета Ciel. Його прем'єра відбулася на дизайнерській виставці в Пеббл Біч, і, за відомостями порталу Autocar, керівництво марки було просто приголомшено кількістю позитивних відгуків публіки.

Втім, цілком можливо, що в Cadillac вирішать піти традиційним шляхом і побудують за мотивами Ciel великий седан. Якщо проекту буде дано зелене світло, новинка з'явиться у продажу приблизно в середині десятиліття.

Крім "проекту "Омега", в Cadillac розробляють цілий спектр нових моделей.У їх числі компактна модель ATX, орієнтована здебільшого на європейський ринок, седан XTS, який готують на заміну знятому з виробництва STS, а також розкішне гібридне купе ELR, серійну модифікацію концепту Converj.

Зараз ви читаєте новину «Cadillac хоче поставити на ковеєр "небесний" Ciel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути