середа, 14 березня 2012 11:11

Азаров запропонував бізнесу черговий "режим"

Азаров запропонував бізнесу черговий "режим"

Прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв створити "режим комфорту для добросовісних компаній".

"Уряд у перший рік роботи приймав рішення без дискусій і громадських обговорень", - сказав він, відкриваючи сьогодні засідання уряду.

Але, за його словами, вже на другий рік роботи уряд почав долучати громадянське суспільство до формулювання державної політики.

"Сьогодні маємо час, щоб разом з учасниками ринку, громадськістю аналізувати, як ідуть перетворення. Це абсолютно новий алгоритм відносин бізнесу влади. Я би назвав його "режимом комфорту для добросовісних компаній", - сказав Азаров.

Прем'єр пообіцяв забезпечити передбачуваність і послідовність рішень влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пообіцяв вирішити "квартирне питання" за десятирічку

"Бізнес-асоціації стоять на порозі того, щоб прийняти корпоративний кодекс, який визначав би правила роботи: не давати хабарі, не платити зарплату в конвертах, не шукати шпарин для уникнення від оподаткування, не завищувати ціни. Це власна ініціатива бізнесу", - розповів глава уряду.

Як зазначив Азаров, влада, зі свого боку, може поліпшити умови ведення бізнесу шляхом зменшення перевіряючими органами відвідувань добросовісних платників податків, забезпечення правового захисту кредитора та інвестора, підготовки законопроекту, яким будуть затверджені зазначені вище ініціативи, наведення ладу з трансфертним ціноутворенням, завершенням лібералізації у будівництві, створення умов для розвитку фондової біржі.

Зараз ви читаєте новину «Азаров запропонував бізнесу черговий "режим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути