середа, 04 вересня 2013 10:46

Audi презентувала свій головний експонат для Франкфуртського автошоу
5

Audi розсекретила зображення й технічні характеристики свого головного експоната для Франкфуртського автошоу - концептуального гібридного купе Audi Sport Quattro Concept.

Машина оснащена чотирьохлітровим восьмициліндровим мотором TFSI і 150-сильним електродвигуном, які в тандемі видають 700 к.с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes-Benz презентував кемпер Sprinter Caravan з двухспальним ліжком і ванною

Концепт-купе витрачає, в середньому, 2,5 літра бензину на 100 км шляху і здатний рухатися на чистій електротязі 50 кілометрів. Розгін з місця до сотні становить 3,7 секунди, а максимальна швидкість машини - 305 км / год.

Габарити Audi Sport Quattro Concept такі: довжина - 4,6 метра, колісна база 2,78 метра, ширина - 1,96 метра, висота - 1,38 метра.

Інтер'єр Audi Sport Quattro Concept включає в себе звичайне спортивнекермо з класичними елементами управління мультимедійною системою, яскравий центральний дисплей, шкіряні тавуглеплатсикові елементи обробки торпедо, сидінь і дверних карт.

Зараз ви читаєте новину «Audi презентувала свій головний експонат для Франкфуртського автошоу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути