Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2013 15:30

Повернеться мода на яскраві сорочки і футболки
5

Фото: Фото: Анна Усік

Чоловіча шафа цієї весни все більше нагадуватиме жіночий гардероб. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський стиліст Андрій Крикота.

"Вже цієї весни у моду війдуть яскраві сорочки і футболки рожевого і морквяного кольорів, - говорить Андрій Крикота. - Особливою популярністю як серед підлітків і студентів, так і серед бізнесменів і офісних працівників, користуватимуться приталені піджаки".

За спостереженням Андрія, більшість дизайнерів роблять акцент на чоловічій талії.

"Для цього почали шити брюки і джинси з низькою талією. Широкі сорочки пропонують одягати під приталені безрукавки. Бузкові безрукавки доречно доповнять рожеві сорочки, сині – фіолетові".

Як вважає стиліст, сьогодні вже ніхто не обернеться вслід чоловіку, який фарбує волосся, користується тональним кремом і жіночими парфумами.

"Чоловіки "украли" в жіночому гардеробі сумку через плече, приталені футболки і сорочки, що більше схожі на жіночі блузи, вузькі джинси. Лише дехто з дизайнерів наважився у цьогорічній колекції додати грубих деталей до витончених речей гардеробу".

Чоловікам, які залишаються вірними строгому чоловічому стилю, радить не відмовлятися від довгих пальт сірого та синього кольорів, сірих костюмів і білих сорочок.

"Костюми краще обирати сірі або темно-сині, сорочки - білі чи голубі. Коричневий колір модний, але не викликає у людей довіри. Позитивно впливає наявність окулярів, навіть якщо зір у вас 100-процентний. Кількаденна неголеність тільки на руку, бо свідчить про цілодобову зайнятість".

Молодь залишиться вірною джинсам, дутим курткам-безрукавкам і кольоровим кофтинкам на гудзиках.

"Молодіжні магазини переповнені кольоровими сорочками і футболками, - зауважує стиліст. - Повернеться мода носити сорочку поверх футболки. Студенти віддаватимуть перевагу схемі "темний верх - світлий низ". До бежевих чи голубих джинсів залюбки одягатимуть чорні та темно-коричневі гольфи, сорочки і піджаки. З джинсів не вилазитимуть навіть дуже заможні і ділові люди".

Влітку чоловіки перевзуються у сандалі з паєтками і прикрашеними вишивками шкіряними ремінцями.

Зараз ви читаєте новину «Повернеться мода на яскраві сорочки і футболки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути